Gendakan Ratu film film pilot

Lan Amy wis mèlu saran iki kabeh dheweke urip

Ing Yahudi saka Saratov Komedi Free Ratu reporter nyoba kanggo Kanggo nanggapi kanggo Amy Schummer, sing nolak monogamy, kanggo jujur overtures kanggo olahraga dhokter Bill HaderTumindak saka Dating Queenen (Amy Schummer) dianggo minangka wartawan kanggo kesuwur wong majalah, wis gedhe Apartemen, kanca-kanca gedhe lan Siji-Wengi Stands kanggo hilt. Iku Free Ratu par excellence.

Dheweke rama wis memulang dheweke minangka anak, yaiku sing monogamy ora pendekatan nyata gesang manungsa.

lan bocah-bocah Wadon uga duwe seri dhewe kanggo njaluk

Amy kang larangan saka sembarang romantis kewajiban mung kanggo falter, minangka nengsemake olahraga dhokter Harun Conners (Bill Hader) wiwit kanggo nggawe serius maju, lan sapisan dheweke wis wong kanggo dheweke diwawancarai majalah. Sayange, wong wadon pinter, nanging, wis ora idea carane kanggo nindakake ing Kahanan kuwi. Informasi latar mburi ing Dating Queenen Schummer dianggep dadi salah siji saka gedhe talents enom saka Amérika Komedi pemandangan. Wiwit iku kasedhiya minangka Ngadeg-Tuwung ing Anyar York on-the-go, lan iki bisa, saliyane kanggo peran ing seri kayata Rock, Supaya iku pindhah, Larry. Wiwit iku ing Comedy Central kanggo Scotch-Komedi seri Nang Amy Schummer ing pangisian daya. Kanggo Dating Ratu Amy Schummer wrote dheweke pisanan wayang screenplay. Bill Hader saka komedi kaya Tau maneh Jinis karo Ex dikenal, kang muncul sadurunge nanging biasane mung ing ndhukung peran. Piyambakipun asring dianggo bebarengan karo seneng-seneng manuk Yahudi Abaton (Super Ala), asil ing kene uga punika Direktur lan produser. Free Ratu pisanan film ing Abaton, digandhengake script iku ora ditulis. Saliyane kanggo peran Free Ratu bisa teka munggah karo misuwur jeneng kayata Daniel Radcliffe, Brie Larson, Lobron James, Marisa Tomi, Tilda Swindon lan Ezra Miller, ing pungkasan loro wis wis ing gloomy Drama Sing makarya Perlu Tok Pirembagan Abou Kevin.




video chatting kamar Free bocah-bocah wadon online free live stream wong Free tanpa pendhaftaran karo foto video chatting manggon video chatting karo bocah-bocah wadon free chatting roulette online karo telpon tanpa mlebu camping Free online video chatting Free tanpa registrasi dating site partner wanita