Sampeyan lagi nyoba kanggo ngetik situs saka panggonan mboten umum. Kanggo konfirmasi sing iki tenan please ketik nomer telpon seluler. ‘Yen sampeyan nyoba, sampeyan duwe opsi loro: kasil utawa gagal. Lan yen sampeyan aja nyoba, banjur ana mung siji pilihan.’ A bab aneh, sesambetan manungsa, ana wong-wong sing tansah lan nang endi wae, nanging padha babras sethitik, lan padha ketemu mung siji. kaping pindho ing gesang. Ana wong karo kang unbearable saka page kapindho lan ing salawas-lawase, kuwi kok ana luwih akèh. Ana wong karo kang. ora ana cara. padha ora surem. ora care babagan. Wong-wong mau cukup akèh. akeh disebut, lan ana wong kaya karo sapa, lan pikirane lan raos sing padha. Aku lunga kanggo ketemu wong karo mbukak penyelundupan, lan ing tangan liyane wong iku kabeh mbukak sudhut. Yen sabanjure. iki kadhangkala bakal kenek discharge saiki. Kabeh jantung ing splinters. Lan wong-wong iki sing paling terkenal. paling seng di pengeni. favorit. Sing mung learning carane kanggo njupuk care saka wong-wong mau. Wong wadon Kembang. Lan wong ing Gardener. Gardener nurtures lan ngundakake Kembang. Kembang ing siji thanks wong, menehi wong sing tenderness lan kaendahan. Pemikir Gardener Kembang sing paling ayu. Nalika sampeyan arep kanggo sambat sing tresna ora ana, sing angka kulawarga sing diijolke kanggo telek, kabeh sak infantile, wedi, palsu, soulless lan roundnose katon ing pangilon lan dadi isin. Mbangun jalaran saka inferiority komplek kanggo ndeleng ing dhewe, ora ing wong, apa iku gagal setu wengi. Mbangun jalaran saka megalomania kanggo ndeleng ing dhewe, ora ing wong, fokus donya ala. Mbangun jalaran gadhah otak kanggo kurang ajar mikir, mikir, mikir sing sethitik hiasan saka amarga sampeyan pantes iku. Ora pantes. Ora pantes. Ana kaadilan saka nasib, ana imbangan, ana hukum: yen ing esuk sampeyan arep kanggo puke saka omahe, sampeyan pantes iku kiwa, ora cafe-mate, woman bakingobraz karo senggol lan apik tampilan saka jendhela. Kanggo saben miturut patut, saben Khodorkovsky, Berezovsky, Michael Jackson lan Medvedev, Golden pewarise lan Moldova buruh domestik, fag, whores, lan lampu saka alesan kabeh patut, kabeh nganti pungkasan toad. Ora nikah. Ora njupuk menyang Pulo. Marang liwat rong atus sèket ewu euros ndadékaké kanggo driji lan mirengke kanggo chatter bab sandi karir. Jancok sampeyan, lan driji, lan karir. Telek. Oh, carane manis wayahe iki ing gesang modern manggon metropolis kanggo ngalih tanggung jawab kanggo pisanan comer ing pemandangan. Tanggung jawab kanggo mangsa lan, mesthi, kanggo sasi. Tanggung jawab kanggo unlearned ora duwe aturan baku kriyo, kanggo unearned mayuta-yuta durung diwaca Goethe, kanggo Madagaskar, kang tau lunga, amarga jancok Madagaskar, yen ana kang Turki-kabeh-klebu. Sampeyan padha banget puguh, asu, keganggu, puguh banget. Iki banget puguh kanggo mlumpat ing ndhuwur sirah. Iki banget puguh kanggo malah nyoba. Sampeyan nampa. Bapak, aku bisa takon sampeyan soko. Mesti wae, apa kedaden. Bapak, carane akeh sing njaluk. Iku ora ana bisnis. outraged rama. Lan banjur, apa bakal sampeyan. Mung arep ngerti. Mangga marang kula, pinten aja sampeyan njaluk per jam. Uga, bener.

Bapak putra tumenga ing wong banget serius mata. Bapak, sampeyan bisa ngutangi kula. Sampeyan takon aku marang sampeyan dhuwit kanggo sawetara bodho dolanan.

dhuh siji

Langsung Maret kanggo kamar lan pindhah menyang amben. Sampeyan ora bisa dadi egois. Aku bisa kabeh dina banget kesel, lan sing lagi dadi gemblung. Bayi quietly tindak menyang kamar lan ditutup lawang konco wong. Nanging kang rama terus kanggo ngadeg ing lawang lan dadi mad ing panjalukan saka kang putra.»Carane wani wong takon kula bab gaji, banjur takon kanggo dhuwit.»Nanging sawise sawetara wektu kang calmed mudhun lan wiwit mikir:»Mungkin kang nindakake soko penting banget sing perlu kanggo tuku. Kanggo neraka karo wong-wong mau, karo telung atus, kang isih umume tau aku durung takon kanggo dhuwit.»Nalika piyambakipun mlebet nursery, kang putra iki wis ing amben. Sing awake, putra. dheweke takon.

Ora, bapak

Mung ngapusi ana, mangsuli boy. Aku koyone banget atos ngandika kanggo sampeyan, kang rama ngandika. Aku wis wis dina hard lan aku mung ngagetake. Kula nyuwun pangapunten. Kene, njupuk dhuwit sing takon kanggo. Cah lanang lungguh munggah lan mesem. Oh, folder, matur nuwun. bungah panjenenganipun sesambat. Banjur ngubengi ing guling lan ditarik metu sawetara crumpled tagihan. Iku kang rama, ningali sing anak wis dhuwit, maneh duka. A baby sijine kabeh dhuwit bebarengan, lan kasebut kanthi teliti, dietung tagihan, lan banjur kapandeng bali ing kang rama. Kenging punapa sampeyan arep dhuwit yen sampeyan wis duwe wong-wong mau. grunted siji. Amarga aku wis cukup. Nanging saiki aku mung cukup, wangsulane anak. Bapak, kene persis limang atus

About