Warta Jerman ing basa jerman. Acara lan kedadean ing Berlin lan kutha-kutha jerman liyane. Misi. kanggo nyedhiyani kabar lan informasi ing pancen wangun murni.

Sampeyan bisa mbentuk sikap kanggo kabar, editors ana ing dalan seeks kanggo nemtokke ing nonton saka mratelakake panemume. Ing wektu sing padha, kita tansah seneng nalika Sampeyan ninggalake komentar ing warta diterbitake lan melu partisipasi ing diskusi. Nggunakake sembarang bahan dikirim ing website. dileksanakake mung kanthi idin saka hak nduwèni lan tundhuk kanggo masang link kanggo sumber. Kabeh hak-hak kanggo bahan diterbitake ing situs sing dilindhungi ing jerman hukum. Domain jeneng pemilik: Perusahaan: operator Certificate pendhaftaran Alamat

About