Introduksi kanggo photography

Ana uga akeh jinis-jinis saka kamera

Photography proses njupuk sinar cahya ing cahya sensitif medium ngrekam (contone, ing film utawa digital CCD)Iki bisa katon minangka loro gol: ana welasan saka macem-macem jinis saka photography. Sawetara wilayah mbutuhake kawruh khusus (contone, ngelmu photography), nanging meh kabeh photography melu padha prinsip dhasar kanggo njupuk gambar sing cetha liwat lensa lan ing fokus ing medium ngrekam. Photo profesional, contone, milih kamera kanggo macem-macem tujuan. Jinis sing paling populer ing kamera kanggo njupuk dhuwur-kualitas gambar iku siji-lensa kamera refleks (SLR).

Yen sampeyan kasengsem ing photography, sampeyan bakal mbokmenawa kudu REFLEKS kamera.

Kanggo ngerti photography, sampeyan kudu ngerti lensa

Tradisional photography lan nggunakake cinematography minangka medium ngrekam, kang proses kimia. Modern photography banget fokus ing digital photography, kang iku sawijining proses elektronik. Kanggo loro jinis photography, dhasar proses padha minangka ditampilake ing (sederhana) kamera diagram: bagean Utama saka kamera optik unsur, i.e, lensa. Adil saka lensa kanggo dijupuk kedadean cahya sinar lan bend wong-wong mau, mbentuk gambar sing cetha ing medium ngrekam. Lensa struktur nemtokake jumlah cahya diffracted lan magnification saka gambar asil. Kaya kabeh wangun seni, apik photography nerangake karo laku. Ngerti kamera, ngerti komposisi saka gambar lan esthi.




web video Free broadcast video chats tanpa registrasi chatting roulette online camping manggon tanpa registrasi Free chatting online tanpa video chatting roulette download for free video chatting tanpa registrasi Free serius kanggo ketemu cah wadon Free video karo cah wadon chatting tanpa registrasi