Introduksi saka SIP ngrekam video"tanggal"

Kanggo miwiti, tindakake pandhuan ing ngisor iki

We are seneng kanggo introduce cara anyar kanggo nggunakake swara API video"data"- liwat SIP ngrekamSaiki sampeyan bisa nyambung SIP piranti utawa Softphone langsung menyang video"data"lan nggunakake swara API kanggo nggawe komplek dadi-disebut manajemen logika. Contone, sampeyan bisa njaluk nomer telpon kanggo telpon iki ing meh sembarang negara. Banjur arep apa sampeyan nelpon siji ing wektu utawa ing wektu sing padha. Sampeyan bisa ngatur telpon nuntun dening kode adhedhasar dina minggu, wektu dina, utawa ID panelpon.

SIP pendhaftaran saiki sing kasedhiya lan gratis kanggo ndhaptar macem-macem piranti saben pengguna.

Apa iku cukup kanggo nggawe malah paling seneng a sethitik edan. Padha programmable swara rega titik kanggo nggawe lan nampa telpon. Sere nova, biyèné Manggon Ops Maya, wis dibangun anyar extension kanggo Melu Kontak Tengah kanggo nggedhekake sawijining aturan. Sadurunge, agen kontak center bisa nampa panggilan ing Melu aplikasi browser (karo"tanggal"video) preduli saka lokasi sing.

Karo SIP pendhaftaran, agen bisa nggunakake SIP-aktif telpon ngendi wae karo padha nelpon pengalaman minangka yen padha ing kantor karo infrastruktur lokal.

Ing kasus iki, SIP telpon disambungake langsung menyang video"data"tanpa perlu kanggo nggunakake IP PBX utawa sistem telpon maya."Karo introduksi saka video"tanggal"saka pendhaftaran SIP layanan, kanggo partisipasi, pelanggan bisa ngleksanakake SIP dandan ing kontak pusat, agen, kanggo njupuk kauntungan saka sawetara saka sudhut hardware lan piranti lunak telpon ing pasar, uga kanggo ngatasi kahanan ngendi"video Free"uga ora dadi pilihan,"ngandika Jeff Thompson, CTO SVP Engineering Sere nova, mantan Manggon Ops Maya.

Kene, ing"video acara"ing markas, ana pembuangan sing arep kanggo nyoba metu kita teknologi.

Ing saben kamar kita kantor, ana SIP-aktif telpon sing saiki records"data"langsung saka video, menehi kita akses kanggo umum jaringan telephone. Kita ora ana maneh mbayar VoIP panyedhiya, kang digunakake kanggo biaya bab $ saben piranti saben sasi. We ngisi daya kanggo menit saka obrolan lan total bill tabungan gumantung ing kita panggunaan - karo tanggal video, Sampeyan mung mbayar kanggo menit digunakake. Iku uga akeh luwih gampang kanggo kita kanggo nggedhekake ing panggonan anyar. Kita ora kudu padha sumelang ing bab nemokake search supplier lan ngatur panginstalan. Ndhuwur video sing pindho ember kanggo maringi leladen logis nangani telpon kanggo telpon mlebu ing SIP aktif telpon Mung ngatur telpon metu kanggo PSTN, nggunakake sampel aplikasi kapacak ing ngisor iki.




Free tanpa registrasi Aku arep kanggo ketemu sampeyan video free online ayo kang njaluk kenalan chatting roulette saka panjenengan telpon tanpa registrasi video chatting karo bocah-bocah wadon gratis Omegle karo bocah-bocah wadon Dating site diwasa pendhaftaran Gendakan kanggo ketemu wong