Goleki wong saka Berlin kanggo hubungan serius. Ora ana bocah-bocah, ala sifat, karo pendidikan sing luwih dhuwur, tanpa kontak kanggo ex-garwa gendhakan.

Nulis soko sing bakal bantuan Sampeyan ngelingi iki iklan utawa njlèntrèhaké sawijining fitur. Contone: ‘Takon kula kanggo nelpon wong ing wayah sore’, ‘Kamar wis disewa’, ‘Dikirim resume’, ‘Prajanji diskon saka rong puluh, lan supaya ing. Wigati punika sing disimpen ing komputer liya lan katon mung kanggo Sampeyan. Aku jenis lan ngrawat wong Wadon, lan manggon ing, lan arep kanggo ketemu wong kanggo nggawe Kulawarga. Bakal saubengé sampeyan karo manungsa waé, lan katresnan.

Nunggu telpon

Aku jenis lan ngrawat wong Wadon, lan manggon ing, lan arep kanggo ketemu wong kanggo nggawe Kulawarga. Bakal saubengé sampeyan karo manungsa waé, lan katresnan. Looking for wong — taun kanggo kulawarga aku saka Lerik lan manggon ing, arep ketemu serius lan dipercaya wong kanggo nggawe Kulawarga.

Aku bakal bungah kanggo krungu saka sampeyan

Sincerely, Lerik

About