Korea lor lan ing Amerika Serikat: trump lan Kim arep ketemu

House putih disebut rapat lan dikonfirmasi iku

Presiden Inggris Donald trump wis dianakaké patemon sajarah karo korea Utara pemimpin, lan Kim Jong-UN wis ngumumaké siapNyengsemaken pembangunan ing nuklir bal karo Korea Utara: UNIT Presiden Donald trump lan korea Utara daya Kim Jong UN arep kanggo pindhah menyang tengah sajarah saka puncak sadurunge awal mangsa panas. Uleman kanggo patemon iki dikirim menyang Kim minangka korea Kidul keamanan penasehat Chung Yong on Thursday (wektu lokal) ing Washington, ngandika. Pemimpin saka Seoul ngandika yen patemon kudu njupuk panggonan sadurunge pungkasan mei. Iki pisanan tau patemon antarane PBB Presiden lan korea Lor pimpinan. Sadurungé iki minggu ing Pyongyang, Chung ketemu karo korea Kidul duta-tingkat dhuwur ing korea Lor pimpinan. Dadi, kang sambungan karo Kim aku, aku wis tenan bakal kanggo trump sanalika bisa. Miturut Kim, Chun nyatakake senjata nuklir lan tes rudal ing Korea Lor sing conducted ajeg, paling ora kanggo saiki. Piyambakipun ugi bilih piyambakipun sumerep carane jeksa agung bisa ngetokake saka denuclearization saka Semenanjung korea kang sampun mantun, lan mulane aku ndeleng carane tes iki sing arep.

Chang nyetel metu ing lelampahan sawise sing nolak ing Seoul lan Washington, ngendi pemerintah Amerika Serikat iki informed bab iku dening Informasi patemon on Thursday.

Banjur ngetik ing house Putih ing ngarep penet supaya summit bisa announced. Trump disebut ngrancang rapat karo Korea Utara Kuat langkah maju ing efforts kanggo mungkasi program nuklir Korea Lor kang. Ing wicara kang, Kim Jong-UN Ho ono korea Kidul denuclearization komisioner ora mung karo nul asil. Ing tataran iki, non-roket tes uga bakal conducted saka Korea Lor.

Trump ditampa undhangan, ing house Putih dikonfirmasi

Trump ngandika sing sanksi dileksanakake dening PBB Serikat bakal tetep ing efek nganti persetujuan wis ngrambah.

House putih wis marang kita sing ing titik iki, meksa maksimum strategi cedhak atimu. Kita nyana Korea Utara kanggo entuk disarmament nuklir. Sauntara kuwi, kabeh sanksi tetep ing pasukan. Perdhana Mentri jepang Shinzo Abe ngandika pamit kanggo puncak antarane trump lan Kim. Piyambakipun highly nalini owah-owahan ing Korea Lor ngarahke ing miwiti rembugan kanggo disarmament nuklir, Abe ngandika ing Tokyo. Sanajan Korea Utara, nanging ora konkrit langkah-langkah menyang elegan, pamesthèn lan kang ora bisa dibalèkaké denuclearization, aku bakal njaga dhuwur meksa ing Lemah ing Jepang. Konflik liwat Korea Lor kang senjata nuklir lan program rudal, kang njupuk panggonan pungkasan taun, iku mbebayani leukemia lan nindakake teknologi ancaman saka perang antarane UN Serikat lan Korea Lor. Ing September, international dites negara didhewekaken saka Rusia bom hidrogen. Ing pungkasan November, iku umuk bebarengan karo Korea Lor saka testing lan misil balistik Antar lan ngumumaké kabeh continental Serikat saiki dumunung ing korea Lor sawetara rudal minangka Latin Amerika. Ing wicara ing Perserikatan bangsa-Bangsa, kang digawe saka ancaman lengkap karusakan saka negara yen Pyongyang iku ora ing kontrol ing konflik liwat sawijining nuklir lan rudal program. Kaping pirang-pirang sak trump, Kim roket Wong. Kim, ing siji, ing taun anyar wicara disebut the mental terbelakang Amérika lan isih kaancam bakal punah, kanggo nggunakake senjata nuklir. Nuklir tombol tansah ing Mejo, wus ngandika ing wicara kanggo wong. Kabeh iki wis bek internasional ngedeni saka perang nuklir. Nanging, ing taun anyar kang wicara, Kim nyatet sing Korea Utara wis ngirim duta kanggo Korea Selatan kanggo Mangsa Olympic games. Iki ditandhani awal rapprochement antarane Kidul lan Korea Lor sing mimpin kanggo Korea Lor kang partisipasi ing Pyeongchang Winter games. Catetan: sandhi Saiki kudu kalebu ing paling siji karakter, ibukutha huruf, nomer, lan karakter khusus. Yen sampeyan kelalen sandi, sampeyan bisa nggunakake alamat email sing digunakake kanggo ndhaftar recovery. Sambutan kanggo Sandi ZDF. Sampeyan bakal nampa pesen singkat. Mangga konfirmasi ing sawetara jam saka ndhaptar kanthi ngeklik ing link ana.

Sayange, pendhaftaran ora bisa.

Mangga busak lan sejarah cookies lan klik ing kita konfirmasi link maneh.




video chatting Free chatting roulette online karo telpon free video kenalan tanpa ndhaptar karo bocah-bocah wadon ketemu kanggo jinis video chatting kamar Free bocah-bocah wadon fun telpon foto free video chatting kamar tanpa registrasi kanggo ketemu wanita jinis pendhaftaran Gendakan