Looking kanggo kanca-kanca kanggo rembugan — a masyarakat kanggo wong lanang lan bocah-bocah wadon sing seneng donya nyata, sociable, akeh akale lan wis umum views. Padha ora kasengsem ing gesang, mung karya, padha cumadhang kanggo manggon kanggo kanca-kanca, kanggo marga saka komunikasi lan kenalan anyar.

Dina muda sing mired ing papan virtual, televisi, jaringan sosial lan game komputer flooded kabeh lan meh njupuk kita ing wektu nyata komunikasi.

Patemon wong anyar tansah ndadekke emosi anyar lan gagasan ing gesang Panjenengan

Masyarakat iki kanggo wong-wong sing ora gelem ngadeg isih, saya suwe saya apik lan ngembangaken sosial bunder

About