ing kasunyatan ana situs web khusus sing dirancang kanggo komunikasi internasional, kanggo ijol-ijolan linguistik kawruh. lan punika situs kanggo ijol-ijolan basa.

Sampeyan bisa pindhah kanggo chatting ing basa tartamtu, sampeyan bisa ngalahake kanggo sumber tartamtu.

A akèh wong

Iku ora bakal ala kanggo pindhah menyang Jerman — ana kanggo ketemu wong, sing ngandika jerman, banjur bakal bisa kanggo rembugan karo wong ing Skype. Nanging kanggo kowe, aku nemu cara luwih gampang — aku duwe kanca sing uga anggota (mentas) kita project, ngandika jerman lan aku mikir dheweke bakal ora pikiran karo sampeyan kanggo komunikasi ing basa iki. Ketemu ing forum utawa camping Free kanggo manca. Ing paling tithik kanggo interaksi learning basa paling

About