Ana siji klompok ladies rembugan ngendi dina iku bisa kanggo ketemu prayoga wong-wong ora namung kanggo nglampahi wengi (sanajan iku migunani, sing bisa argue), lan plans adoh-sik njongko. Lan kita padha ngomong babagan camping Free. Kita lagi ngomong bab Jerman, apa kahanan ing Jerman — aku ora duwe idea. Ing bab iki aku kudu dadi ala catur partner, wiwit sangalas taun, meh kabeh wektu, kajaba kanggo wektu cendhak, sing nikah. Kanggo wong beda-beda, nanging sing tenan kebayar manungsa waé kanggo iku sethitik. Titik punika sing dawa -dawa wektu iki ora looking kanggo sapa waé lan bisa mbokmenawa mung theorize, nanging. Iku cetha sing panggedhe sing ora cukup. White horse ana pincang, rider kang diare, sampeyan kelalen kanggo mbukak lawang kanggo wong nalika piyambakipun nitih telung mil, kalah ing lawang kanggo bedchamber. Amarga karo mommy ing pasuryan padha nunggu Pangeran lan ora arep njaba kanggo ndeleng. Sing sumurup sing apa iku. Kasunyatan bilih nasib lan seneng wusana sampeyan mbokmenawa bisa ngenteni umur. Lan tau ngenteni. Lan ana apa-apa salah ing kasunyatan bilih nasib iki, utawa cilik, utawa apa wae, sing sethitik bantuan. Saka seri ‘nyekel-ora nyekel, nanging ing paling njaluk anget’ Kene, matèni aku, nanging aku pancen nggawe percoyo sing liyane kamungkinan bisa ketemu ing klub. Uga, ora ing klub, uga, iku kang disebut ing jerman. Lan ing ‘Malchukova’, climbing, trekking utawa soko. Badminton, tenis, aku ora ngerti. Ana ngendi kathah atletik, pas, uga-groomed lan wong sugih. Aku ngerti tembung ‘miskin’ kene, mbokmenawa kakehan, nanging kita lagi kabeh wong diwasa, Ya. Lan Pro karo manis swarga ing tarub,’ kita wis kabeh wis memulang lan maca ing buku bab sedhep lan sehat pangan. Ugh, kode tukang komunisme. Idea ala lan ora sabdho, alas. Lan bab komunisme, lan bab Swarga ing tarub. Loro-lorone gagasan mbuktekaken tanpa gina. Supaya supaya paling wong bakal non-miskin saka mlarat. Iku misale jek kula, yen dicokot pedhot saka matrimonial maksud, iku penting banget kanggo duwe Umum lapangan karo partner, sambungan nyetel kapentingan lan Hobby, nilai-nilai. Ing Free iku ora gampang kanggo netepke. Hobi umum ndadekke kita bebarengan. Iku ora matter apa hobi iki. Panjenengan ora nemen matter. Mung kecatet, mbokmenawa luwih wong tresna gunung Sepedaan saka cacti. Lan yen sampeyan lagi banget bejo cah wadon sing ora wedi saka downed dhengkul lan sing faints saka mambu musky wong kringet, banjur sampeyan bisa ana. Limang taun kepungkur aku tak yacht tengen.

Kuwi nomer cute, courteous, atletik lan ora miskin wong-wong sing arep kanggo pitutur marang kula bodho, apa iku disebut, iki yacht kanggo Park, carane kanggo dasi sailor kang knots, tanpa spoiling manicure (jawaban iki ora. Njupuk wong sing knits sampeyan kelenjar. Utawa motong kuku), lan ora kanggo mast tengkorak, aku wis ora katon kanggo dangu. Aku duwe soko kanggo Tula karo kang samovar, sinau bojoku lan watesan ing marriage wis dienggoni. Lan idea saka iku. Kita wis sinau ing düsseldorf. Aku bakal nyoba ing paling kanggo pirembagan dicokot sethitik bab Venice, utawa mengko bakal ora ketemu. Aku ing Venice kanggo wektu papat, lan aku wanted kanggo njaluk pancen kesel dina iki Bobby, rusak kabeh dina, ing wayah sore mata ditutup piyambak lan njaluk munggah dina sabanjuré jam. Lan saiki mudhun asleep, aku mung mirsani»Rak»Zvyagintsev. Ing salah siji saka dimly surem pandhapa saka lurung-lurung düsseldorf. Supaya maneh, jaringan entomologist. First, dening ngomong karo kanca apik. Dheweke iku wong wadon karo banget trenyuh kepungkur. Akeh taun kepungkur, ing Jerman, ing alam bébas th bojomu seda. Dheweke iki kiwa piyambak karo Nanging temen beda kroasia kutha. Gaya villas É. Bangunan — gembur, artsy — kaping, murni decadence. Iku sinau sing gerah siji apik banget lanang.

Lan ora bantuan

Kita duwe sepisan ana ing sesambetan, kabèh atusan taun kepungkur. Hubungan mangsuli kirim ing liyane FOB sing iku mengaruhi carane gampang wong-owahan saben liyane ing ketoke seneng kulawargané. Wrote maca kene, iku ing saiki padha lungguh, lan boten cecek ladies masyarakat lokal. Aku duwe roso sing ing spring ladies wis digunakake aktif ing loro iku, mung loro tembung. Susah banget, ora karnaval tema. Ora arep kanggo spoil swasana ati, ora maca iku langsung. Saka kabeh pinggiran aku mung mikir sing cara kanggo katon kanggo luwih logis. Kejabi kang mempeng bab soko wong mung gedhe. Ing idea iku apik, nanging kula bojomu iku, panas iki kita bakal bisa bebarengan supaya apa? Sinau bebarengan ing sekolah, nanging tak nikah sadurunge pungkasan taun saka Institut. Minangka ing ‘Moscow ora pracaya ing nangis’, heroine saka Irina Muravyova ngomong soko sadurunge bojoku bakal dadi Umum, iku perlu kanggo lelungan ing saindhenging garrisons, bakal di-push watara. kita miwiti karo tarub, saiki omah. Anya, aku theorize.) Kita uga gubug wiwit. Aku bakal ngomong, ora malah karo papan perlindungan, kakubur crypt. Elinga ‘anak saka lemah’. Aku ketemu nganggur enom dokter sing wis rampung karya minangka tertib ing ngarep nursing, lan gadhah gelar medical lan telung taun saka karya ing St. Petersburg ing ‘ambulances’, wis ora ana hak kanggo laku medicine ing Jerman. Nanging aku bakal menehi pilihan — aku bakal pindhah nang endi wae kanggo ana ing proses kanggo nggoleki. Asring banget ana wong siji bisa ndeleng. Uga, kajaba kanggo cruises ing kono meh kabeh pasangan. Aku wanted kanggo nulis bab hotels kanggo singles, Ol, nanging aku tak ditampani dening cats ora cukup sing hotels kanggo singles — ana kabeh limo tematik lelungan kapentingan. Padha nelusuri kabeh limo, multi-aktif, nalika wong-wong lan kayaking, kayaking, lan bike nunggang, lan gunung mlaku. Ing kuwi aktif preian karo akèh sepi -mung sing padha, amarga kulawargané sing ora tansah trep. Kanca-kanca saperangan saka taun kepungkur dipisahake saka bojone lan banjur mung ing sawetara perang, saiki ing salawas-lawase dijamin ing bruises nganggo lan ketemu pelatih, banget becik, empan lan ing Umum, nanging, kaya, duwe pacar. Supaya aku curiously nonton pembangunan. Ing Umum, kabeh tengen sampeyan lagi Kabeh tengen girl. Lan saka depresi sawise divorce, cara paling apik kanggo nyimpen kanggo ngalih kanggo sawetara aktivitas anyar, lan urip pribadi kanggo ngatur. Knots padha dasi, ora mangu. Lan sing cantik, atletik lan courteous, banget bener. Nanging, ora kasunyatan sing siji lan semangat kanggo omah-omah). Ora, inggih, inggih. Bener ora kasunyatan. Uga ing situs Gendakan ing pangerten iku ora kasunyatan sing wong looking for a partner urip, ora pedhes ngulandara. Inggih, aku guess supaya, awit iku isih ing situs iki ana ora — mbok menawa iku perlu kanggo pindhah paling, blumbang saka kanggo nulis soko.) Ana jenis sastra karo pandhuan ing tema ‘DIY’ bab apa-apa. Uga babagan Gendakan. Wong-wong symmetrically dianjurake kanggo ndhaftar ing masak utawa sewing, ana Akeh. Uga, sampeyan bakal weruh, soko sing ora supaya aku dhuwur ing urip entuk iku perlu kanggo nulis keuntungan saka cara kanggo nggayuh Pangeran lan ora kanggo absolutise’ kancaku, muncul karo anggur-ngicipi acara kanggo penyayang saka Scotch whisky ing medeni matur ‘katon Ngendi kita wanita, ngendi padha lunga. Ana padha supaya akeh ayu, pas wong-wong, sing teka kanggo Tesla lan ora dering ing driji saka pidana.’ Kene aku comet ndhuwur iku says sing nulis iki ing Amérika buku-buku ing panelusuran saka lanang. Ala nulis tegese wektu acara kayata whisky ngicipi isih ora dijamin. Haha, sawetara taun kepungkur, sadurunge aku miwiti sailing, sandi kanca kanca saka bisa ngandika sing paling apik kanggo njaluk kenalan karo nelayan, ora wong mlarat.) Ing kasunyatan, wong miskin yacht pihak sing nduweni, sing ing paling taun, liyane normal, nanging salah siji kulawarga, utawa iku arang banget tresnani saka alkohol, uga minangka racing ing segara, supaya kanggo ndeleng wong-wong mau arang yen sampeyan ana ing prau padha. Akibaté, aku marang kanca ketemu ing klub yacht, nanging aku ora bakal wong kang uga-mati.) Panjenenganipun wis kaluwihan liyane — contone, saiki putri kita kanggo lumaku, dadi aku turu (nanging, aku sinau.). Miskin kabeh relatif. Aku ora ateges nduweni saka yacht ing becik.) Wong biasa, kelas tengah, ora clochard -wis cilik. Anh, aku kabeh kanggo ninggalake comfort zona lan hobi anyar. Lan kemampuan kanggo wong kanggo ketemu sampeyan ana. Nanging Jerman sing jahat lan supaya hard kanggo pindhah menyang kontak (ora kabeh, nanging akeh). Sing padha sing arep kanggo pindhah karo wong pelayaran, lan kang bakal ragu-ragu kanggo ngajak sampeyan kanggo Tuwung saka warung, mikir sing aku, kaya wong gemblung, ngajak, lan dumadakan dheweke wis wong ana. Aku bakal katon bodho iku bakal. -) Tenan padha pirembagan kaya sing. Supaya saliyane kanggo hobi aku ora bakal lali lawas apik camping Free. Ana mesthi akèh soale calon, nanging ana akèh prayoga, wong serius. Karo filter kategori page iku cantik gampang otsortirovyvaya saka kaloro. Lan miturut cara, kanggo wong-wong sing bener bisa kanggo nyaranake ing paling ing sandi mratelakake panemume paling jerman Dating site. Iku becik sing iku pancen free. Kancaku ketemu metu sampurna bojomu taun bebarengan. Uga, aku ana ketemu karo M.

ora alangan

Lan hobi iki bisa dadi idea gedhe kanggo tanggal adat utawa peserta vacation. Kita lagi ing umur kategori, nalika ana sethitik kanggo dadi lanang, wong enom karo bulak mata kobong — iku wektu kanggo nuduhake yen iku bisa nggawa. Ora duwe kanggo dadi milyuner, nanging gentlemanly nyetel dadi perlu. Aku mung, mbok menawa salah dirumuske. Kanggo kula, uga-mati mung wong lanang, ngadeg ing sikilé. Apa kelas tengah. Bisa kanggo ndhukung kulawarga, bisa kanggo nyedhiyani kulawarga (bebarengan karo bojoné utawa piyambak — saben kulawarga wis aturan dhewe) relatif normal gaya urip. Lan kanggo ngaktifake anak ing paling sapisan taun kanggo santai dening segara kanggo sawetara boots ing telung anak ing kulawarga. Aku exaggerate, nanging sampeyan ngerti apa tegese. Lan Ya, ngarsane saka mung kobong katon lan tomika Camus kanggo dhewe dicokot sing sethitik salah. Minangka wis wrote ing ndhuwur, ing kabèh donya kanggo njaluk kenalan ing Internet. Kanggo Saksa, iku utamané cocok amarga mentality sing. Kita pepadhamu iku pilot, ing sandi mratelakake panemume, ing situs web. saka liya waos dhokter ketemu) ana wis dawa wis sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas ing akeh kritéria. Lan sistem menehi partners potensial karo kang sampeyan, kang ngartekno nyuda kulawarga saka pilihan. Ala banget sing paling saka umur ‘kanggo wong wis thukul anak lan trauma psikologis ton saka sesambetan kepungkur ((Oh, aku duwe dansa telung kaping minggu ora ana wektu kanggo aktif sailing Lan aku tansah panggenan, Ya.

Amarga iku ayu

Bab camping Free — Ya, padha ngomong ana persil saka kritéria sing sampeyan bisa nyetel, lan kang bakal bantuan sampeyan kanggo golek partner sampurna. Nanging aku ora pakar, aku nganggo mung saka hearsay. Lan apa bab wong-wong. Lan kanggo wanita, kanggo nyelehake iku mildly, devoid saka ilusi ing mayoritas. Ayo kula saiki kanggo ketemu — Aku calon sing cocok (ora kanggo sebutno wong-wong sing kaya sembarang panggonan iki ora cocok aku bisa ing gun klub kanggo nonton. senjata kita duwe, ing cara, whim dianggep lan tuku iku, minangka aturan, wong-wong sing digarap liyane saka materi masalah mutusaké. dhengkul mudhun ora perlu, lan mast tengkorak ora njaluk

About