Opioids: AMERIKA SERIKAT wis masalah karo tengah-kelas heroin - DONYA

Ngilangaké rasa lara resep ing telung jumlah

Diwènèhaké kanggo wong-wong mau kanggo akèh taun ing Amerika Serikat, video, ngilangaké rasa lara kang kuwatLaku sing saiki njupuk mbales: akeh Amerika sing opioids sing ngemot ing piyambak appropriation saka heroine sing wis nyoba kanggo uwal. Sing nomer akeh, lan padha wis luwih saka siji lan setengah yuta Amerika sing ketagihan kanggo heroin. Bab overdosis pati. Kados ing sasi, dina iki obatan sing migunakaken utamané dening putih wong-wong saka deso kelas tengah. Lagi ngomong bab nyata epidemi.

Miturut prakiraan dening Departemen kesehatan, CDC (Pusat pangendhalian lan panyegahan penyakit), rong yuta Amerika wis kena pengaruh dening nggunakake opioids ngemot obatan.

Sing luwih rinci. Wong mati saka overdoses-papat kaping minangka akeh minangka sadurunge. Iki komplek epidemi karo ora ana solusi gampang,"ngandika Kaleb Alexander, co-Direktur Johns Hopkins tengah kanggo safety tamba. Iki amarga link antarane painkiller penyalahgunaan lan heroin cedhak. Iki ora ngageti, wiwit loro-lorone sing kimia banget padha, lan amarga saka sing enggal, padha reseptor sing aktif ing otak. A sinau dening Universitas Washington, nggambaraké perkembangan saka pasuryan saka heroin, planggaran: Ing taun, ana padha biasane wong enom saka kabeh kulit werna, ing rata-rata, taun lawas kanggo heroin minangka entri-tingkat opioid perawatan. Uga, nanging apa iku biasane ana putih priya lan wanita umur taun utawa kurang ing wilayah kutha, nyerat neuropharmacologist Theodore Cicero.

Lan telung kwartal saka wong-wong mau padha dianggep karo salah siji obat-obatan resep, kayata tani, utawa hydrocodone ing campuran saka opiates.

Padha diterbitake dumadakan, meh istimewa sawise surgery utawa ing cilik saka kanker, lan padha diwènèhaké luwih liberal. Ing wektu sing padha, sawetara ditolak iku pasinaon sing sing informasi sing katergantungan ora dadi gedhe.

Mung banjur, nalika liyane lan liyane kulawargané lan kanca-kanca saka patients wiwit nguripake kanggo pain pil, lan populasi ing Amerika Serikat migunakaken atusan opioids didol sak donya, ana masalah saka tamba kecanduan dikenali.

Sawise sing, akses kanggo obat-obatan dadi luwih angel lan prices wungu. Resep uga wis diganti supaya tablet maneh dissolve, lan injeksi wis dadi laku sing wis efek ing bahan kimia.

Nanging, rega tambah iki sawise, wiwit liyane lan liyane heroin addicts ana ing transit, amarga, utamané ing Meksiko, iku akeh kaping luwih murah ing pasar.

Minangka bubar minangka September, Kamentrian saka health padha wakil saka kabeh Negara kanggo luwih nuduhake informasi ing tamba penyalahgunaan nyegah lan perawatan lan overdosis penyuluhan:"Ing opioid krisis ora bab ala. Sampeyan tembang urip ing kutha-kutha, deso wilayah lan suburban wilayah tengen negara,"Sekretaris health Sylvia Burrell ngandika ing patemon, lan dicritakaké dheweke nemokke karo enom tamba madat:"Dheweke ana cah wadon kapisan kanggo berkembang kecanduan kanggo ngilangaké rasa lara, sawise kang dheweke ditarik metu dheweke untu kawicaksanan, lan banjur temen maujud sing heroin iki luwih trep.Akeh opiate addicts ora nampa perawatan."Kanggo alesan iki, sampurna Obama wis, ing antarane bab liyane, akses kanggo semi-rampung produk disebut naloxone, darurat overdosis cilik nyimpen gesang, difasilitasi lan karo mayuta-yuta dolar as (kira-kira, mayuta-yuta euros). Sakabèhé, imbangan saka yuta dolar kanggo kecanduan perawatan lan nyegah kanggo nambani lan nyegah penyalahgunaan."Iki apik kanggo krungu, nanging iku ora cukup,"ngandika Kaleb Alexander,"aku wedi kita ora bakal ngurangi epidemi iki saka kecanduan manggon ing udhara nganti dodolan-massa pasar obatan sing dipunbewarakken karo goal saka ngurangi."Sadurunge sing adoh."Generasi tau krungu bab sinau sing digandhengake karo resiko Apiacea. Kita wis nemen overestimated sawijining kaluwihan lan disepelekake sawijining beboyo."Saka taun ing AS, video, kuwat diwènèhaké kanggo ngilangaké rasa lara."Laku sing saiki njupuk sawijining mbales: akeh Amerika sing opioids ngemot cocog heroin lan nyoba kanggo mlebukake.

Sing nomer akeh, lan padha wis luwih saka siji lan setengah yuta Amerika sing ketagihan kanggo heroin.

Ing sawetara kasus, iki"serangan"kanggo kurang saka dollar

Karo gati kanggo pepati saka overdosis. Kados ing sasi, dina iki obatan sing migunakaken utamané dening tengah-kelas tiyang kuilt pethak ing deso wilayah.

Lagi ngomong bab nyata epidemi.

Miturut prakiraan dening Departemen kesehatan, CDC (Pusat pangendhalian lan panyegahan penyakit), rong yuta Amerika padha ketagihan kanggo obatan ngemot opium.

Ngilangaké rasa lara resep ing telung jumlah. Sing luwih rinci. Wong mati saka overdoses, utawa kaping papat minangka akeh.

Iki komplek epidemi karo ora ana solusi gampang,"ngandika Kaleb Alexander, co-Direktur John Tengah Hopkins ing safety tamba.

Iki amarga link antarane painkiller penyalahgunaan lan heroin cedhak. Iki ora ngageti, wiwit loro-lorone sing kimia banget padha, lan amarga saka sing enggal, padha reseptor sing aktif ing otak. A sinau dening Universitas Washington (St. Louis) sing nggambaraké rai pembangunan saka heroin nggambaraké planggaran: ing Sawijining taun, ana padha biasane wong enom saka kabeh kulit werna, karo rata-rata gesang beting kanggo heroin minangka entri-tingkat opioid perawatan. Uga, nanging apa iku biasane ana putih priya lan wanita umur taun utawa kurang ing wilayah kutha, nyerat neuropharmacologist Theodore Cicero. Lan telung kwartal saka wong-wong mau padha dianggep karo salah siji obat-obatan resep, kayata tani, utawa hydrocodone ing campuran saka opiates. Iki kuat obatan padha diterbitake meh istimewa sawise surgery utawa, ing cilik saka kanker, padha diwènèhaké luwih liberal. Ing wektu sing padha, sawetara ditolak pasinaon sing sing informasi bab kasunyatan sing katergantungan ora dadi gedhe.

Mung banjur, nalika liyane lan liyane kulawargané lan kanca-kanca saka patients wiwit nguripake kanggo pain pil, lan populasi ing Amerika Serikat migunakaken atusan opioids didol sak donya, ana masalah saka tamba kecanduan dikenali.

Sawise sing, akses kanggo obat-obatan dadi luwih angel lan prices wungu. Malah resep wis diganti supaya tablet maneh dissolve lan injeksi bisa mundur - laku sing wis efek saka bahan kimia. Nanging, iki kapindho rega tambah, wiwit liyane lan liyane heroin addicts ana ing transit, amarga utamané ing Meksiko, iku akeh kaping luwih murah ing pasar. Ing sawetara kasus, iki"serangan"kanggo kurang saka dollar. Minangka bubar minangka September, Kamentrian saka health padha wakil saka kabeh Negara kanggo luwih nuduhake informasi ing tamba penyalahgunaan nyegah lan perawatan lan overdosis penyuluhan:"Ing opioid krisis ora mangerténi wates. Sing ketemu urip ing kutha-kutha, deso wilayah lan suburban wilayah tengen negara,"Sekretaris health Sylvia Burrell ngandika ing patemon lan diterangake dheweke nemokke karo enom tamba madat:"Dheweke ana cah wadon kapisan kanggo berkembang kecanduan kanggo ngilangaké rasa lara, sawise kang dheweke ditarik metu dheweke untu kawicaksanan, lan banjur temen maujud sing heroin iki luwih trep.Akeh opiate addicts ora nampa perawatan."Kanggo alesan iki, sampurna Obama kepengin, ing antarane bab liyane, akses kanggo semi-rampung produk disebut naloxone, darurat overdosis cilik nyimpen gesang, relieves lan C, mayuta-yuta dolar (bab, mayuta-yuta euros).

Ing Umum, isih yuta dolar diparengake kanggo tamba perawatan lan nyegah dimaksudaké kanggo perawatan lan nyegah saka penyalahgunaan saka wong."Iki apik kanggo krungu, nanging iku ora cukup,"ngandika Kaleb Alexander,"aku wedi kita ora bakal ngurangi epidemi iki saka kecanduan manggon ing udhara nganti dodolan-massa pasar obatan sing dipunbewarakken karo goal saka ngurangi."Sadurunge sing adoh."Generasi tau krungu bab sinau sing digandhengake karo resiko Apiacea.

Kita nemen overestimated sawijining kaluwihan lan disepelekake sawijining beboyo.".




bocah-bocah wadon kanggo Free video foto tanpa registrasi video chatting karo bocah-bocah wadon taun wanita video single women pengarepan kanggo ketemu sampeyan video chat Omegle iklan njajahi Free online tanpa video mobile free Dating karo nomer telpon free serius