Sing paling apik pitakonan

Maca saben pitakonan lan takon dhewe

Sadurunge sampeyan delve menyang pitakonan iki ing cara kanggo learning luwih, aku bakal takon sampeyan pitakonan sawetara, iki pitakonan sing paling apik obrolan strategi ing UmumNanging, ing patemon pisanan, sampeyan bisa takon dhewe pitakonan karo bolongan sing tansah luwih apik tinimbang mung mulangi sethitik crita ing topik iki, lan banjur pitakonan kanggo tanggal. Direktori kanggo cepet pengangkatan ndadekke dipeksa atmosfer lan wajar iku.

Yen sampeyan takon pitakonan sadurungé kabeh wektu amarga sing arep ngerti akèh bab iki lady, nanging ora tau apa-apa bab sampeyan dhewe, sampeyan ora bakal nggawe anteng lan jobo jero ngandap inggil atmosfer.

Aku bakal mbukak sing tenang, malah sadurunge sampeyan takon.

Biasane, sampeyan pirembagan ing kuwi cara sing bali mbengkongaken ing kelet lan ngormati wiwit guneman. Amarga saben wong bener wis jawaban kanggo pitakonan pribadhi. A fun ngobrol wayahe lan atmosfer anteng wis digawe, sampeyan bakal nemokake sing sampeyan luwih saka sampeyan pengin ngerti lan takon dhewe pitakonan utawa pitutur marang kowe bab topik iki. Supaya njaluk bantuan kanggo ngerti wong lan sinau bab podho. Sampeyan uga duwe ketimpangan. Iku ora masalah, sing lagi dadi menarik. Saiki sampeyan uga duwe posisi, titik tampilan, kang sampeyan kudu defend utawa gawe uwong yakin sampeyan digunakake.

Wangsulan: bab ingkang utama sing interview dadi lancar lan ora ana ngaso dawa ing obrolan.

Iki pitakonan apik, apa sampeyan manawa sampeyan wis kerep sijine iku aside? Utamané nalika mati-mburi obrolan utawa agawe kasepen wiwit. Ing kaping kaya iki, sampeyan sing nekat kanggo golek soko menarik, nanging aku ora arep apa-apa ing sandi sirah. Ngomong bab salah topik utawa mung bab sampeyan dhewe bejat kesalahan ing saben obrolan. Akeh wong golek iku banget gampang kanggo pirembagan bab piyambak, kang kok game favorit tema jam lan ngobrol jam. Ngomong bab sampeyan dhewe, Ya, kadhangkala banget uga, nanging nalika iku kakehan, sampeyan banget cepet dadi narcissistic lan arrogant ing dhewe. Ing goal saka obrolan apik, tinimbang, kudu yours ing bandingaken kanggo ngerti luwih akeh, lan piyambakipun utawa dheweke kanggo ngerti luwih apik (klik ing link iki kanggo agawe ngerti-iku-kabeh supaya nggawe kesalahan).

Minangka Dale Carnegie ngandika:"Sampeyan ora bisa nggawe kanca-kanca liyane ing rong sasi nalika sampeyan mbukak munggah passion kanggo wong liya, carane kanggo rong taun wis sampeyan wis looking for soko liya kanggo kapentingan sampeyan", nemokake metu apa saperangan iku utamané kasengsem ing, apa karep sampeyan duwe lan interview panjenengan kanggo njupuk bagéyan ing.

Iki bisa uga koyone rumit, nanging wiwit sampeyan wis ngerti carane sampeyan duwe pitakonan (kayata pitakonan mbukak), iku banget prasaja. Kabeh sing perlu, gumantung ing tanggal acara, sing apik topik-topik menarik banget interview.

Iki pribadi pitakonan uga hubungané kanggo ngobrol (topik lan arah).

Nggunakake fitur iki kanggo tematik obrolan kanggo nemtokake apa sing lagi ngomong bab lan apa sing arep.

Lan sampeyan wis duwe obrolan gedhe ing tanggal kawitan

Supaya iku ora mung bab sawetara pitakonan ing dhaftar, nanging uga apik jawaban sing duwe. Kanthi cara iki, pitakonan bakal tetep banget alam lan jawaban kanggo pitakonan sing ngawula hiburan tim. Elinga yen nalika sampeyan pilih pitakonan saka dhaftar, iku nyuwun"apa aku duwe kabeh iki intim pitakonan?"Maneh, aturan punika: mung sing pitakonan, jawaban kang pancene kasengsem ing. Pitakonan iku ora soko sing sampeyan dhewe golongan minangka uninteresting utawa ora golek lucu ing kabeh.

Dadi iki salah pitakonan yen sampeyan takon kanca-kanca kanggo ngerti cara.

Ing Umum, sampeyan kudu pirembagan bab-bab sing loro sing kaya. Supaya njaluk siap kanggo paling macem lan milutaken interview, amarga iku wis loro semangat lan passion.

Iku ora matter yen sampeyan ana.

Tanggal salah siji ing kawitan Tinder chatting utawa ing sabanjure alternatif Free Bug app kudu nyegah ing kabeh biaya.

Conto saka bab-bab sing ora pindhah uga: metu saka kabeh iki topik, yen sampeyan uga sijine dhewe ing cahya ala.

Yen sampeyan brag kakehan, yen sampeyan nuduhake bab, yen sampeyan duwe nyedhaki kurang timer ajining lan sampeyan arep kanggo nggawe serep kanggo iku, banjur sampeyan lagi ing gambar. Pitenah marang mantan kolega, sing saya ndelok ex-gendhakan utawa tanggi, malah karakter, ngaruh minangka positif. Kasunyatan sing sadurungé sesambetan ora katon ing mripat a wong kudu dijupuk kanggo diwenehake. Sawise kabeh, iki tanggal nalika sampeyan njaluk ngerti saben liyane sing luwih apik, ora nalika sampeyan ngelingake saben liyane saka mantan partners. Apa subyek saka penyakit kudu dipun tilar gampang kanggo nerangake: Penyakit unattractive. We are kabeh looking for a sehat partner, karo dhuwur kemungkinan sing generasi anyar bakal dadi sehat. Saliyane iki pitakonan gedhe kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane, tiba ing katresnan, kita mesthi duwe isi menarik bab mentel kanggo sampeyan kanggo mangerteni. Kene sampeyan bakal nemokake ringkesan: pitakonan tengen kanggo saben kesel chatting. Sampeyan arep kanggo dhewe kang pitakonan ora badhan sampeyan lan kang topik sing seneng. Iku kudu wis kedaden dangu kepungkur nalika dheweke Sumurup wong iki arep kanggo amben, iya ora éling sing dheweke ana prawan. Lan wiwit sampeyan kudu ati-ati. Nanging ing asas, sampeyan sing tengen, topik iki perlu sensitivitas. Matur nuwun kanggo komentar. Akeh wong-wong mau padha saiki ing patemon pisanan. Nalika sampeyan dhewe sing siap kanggo mbukak kuwi innards, sampeyan lan wong liya ora takon. Nanging sampeyan pirembagan banget brazenly lan bebas babagan subjek sing intim utawa vaulted. soko kikuk banjur njlèntrèhaké luwih, malah mentas katutup Kawruh.

Iku penting kanggo iki jinis pitakonan: tansah lan mung marang wong cilik sajarah industri, lan banjur takon iku.

Nomer: Sampeyan bisa njlèntrèhaké paling gedhe fantasi.

iki standar"Calon"pitakonan, lan iku dianggo luar biasa uga.

Aku kudu ngomong sing iki questionnaire ora bakal bola maneh tanpa ngucap tembung.

Aku mikir iku penting sing questionnaire iku nguripake liwat karo emosi irama, karo akèh manungsa waé kanggo masalah emosi aspek.




Free for free serius sesambetan download video Free video chatting tanpa pendhaftaran karo bocah-bocah wadon Dating karo nomer telpon video chatting pasangan ketemu kanggo rapat-rapat Omegle saka telpon for free acak chatting Free tanpa foto kanggo video chatting roulette saka panjenengan telpon tanpa registrasi