menowo sisih

Akeh wong ing gesang kita nemokake iku angel kanggo nggoleki wong tengen kanggo sing negara ing lingkungan sing

Komunikasi punika saya penetrating papan virtual, lan liyane lan liyane wong sing nemokake wong dhewe ing papan iki.

Projectngarahke ing nyatukno loro wong-wong sing nuduhake ing kadhaton, panemu, kapentingan lan tradhisi saka wong sing. Karo layanan kita, Tatars golek mate: padha njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane, komunikasi, ketemu lan miwiti kulawarga. Mangkono, iku mengkono sing kulawargané ing kang bojo dadi kagungane kanggo macem-macem bangsa lan agama, ing panelusuran mantunaken masalah ingkang guyub utawa kanggo alasan liyane, mandek kanggo ngormati nasional tradhisi, minangka asil kang loro pasangan bojo mboko sithik lali bab ritual budaya lan adat sing bangsa-bangsa. Ing akeh kasus, ana sing beda agama sing mengaruhi macem-macem masalah, saka ngomong kanggo sederek kanggo milih jeneng kanggo anak bayi. Ing goal utama saka project kanggo nyawiji Tatars ing kabeh sudhut negara, nggawe kulawarga saka Uni Eropah, nalika respecting tradhisi. Kita arep kanggo mesthekake yen nilai-nilai budaya, adat lan warisan saka Tatar wong, uga bangsa liya, sing ora ilang utawa lali lan liwati saka generasi kanggo generasi. Kabeh iku ing tangan kita.

Opioids: AMERIKA SERIKAT wis masalah karo tengah-kelas heroin - DONYA

Ngilangaké rasa lara resep ing telung jumlah

Diwènèhaké kanggo wong-wong mau kanggo akèh taun ing Amerika Serikat, video, ngilangaké rasa lara kang kuwatLaku sing saiki njupuk mbales: akeh Amerika sing opioids sing ngemot ing piyambak appropriation saka heroine sing wis nyoba kanggo uwal. Sing nomer akeh, lan padha wis luwih saka siji lan setengah yuta Amerika sing ketagihan kanggo heroin. Bab overdosis pati. Kados ing sasi, dina iki obatan sing migunakaken utamané dening putih wong-wong saka deso kelas tengah. Lagi ngomong bab nyata epidemi.

Miturut prakiraan dening Departemen kesehatan, CDC (Pusat pangendhalian lan panyegahan penyakit), rong yuta Amerika wis kena pengaruh dening nggunakake opioids ngemot obatan.

Sing luwih rinci. Wong mati saka overdoses-papat kaping minangka akeh minangka sadurunge. Iki komplek epidemi karo ora ana solusi gampang,"ngandika Kaleb Alexander, co-Direktur Johns Hopkins tengah kanggo safety tamba. Iki amarga link antarane painkiller penyalahgunaan lan heroin cedhak. Iki ora ngageti, wiwit loro-lorone sing kimia banget padha, lan amarga saka sing enggal, padha reseptor sing aktif ing otak. A sinau dening Universitas Washington, nggambaraké perkembangan saka pasuryan saka heroin, planggaran: Ing taun, ana padha biasane wong enom saka kabeh kulit werna, ing rata-rata, taun lawas kanggo heroin minangka entri-tingkat opioid perawatan. Uga, nanging apa iku biasane ana putih priya lan wanita umur taun utawa kurang ing wilayah kutha, nyerat neuropharmacologist Theodore Cicero.

Lan telung kwartal saka wong-wong mau padha dianggep karo salah siji obat-obatan resep, kayata tani, utawa hydrocodone ing campuran saka opiates.

Padha diterbitake dumadakan, meh istimewa sawise surgery utawa ing cilik saka kanker, lan padha diwènèhaké luwih liberal. Ing wektu sing padha, sawetara ditolak iku pasinaon sing sing informasi sing katergantungan ora dadi gedhe.

Mung banjur, nalika liyane lan liyane kulawargané lan kanca-kanca saka patients wiwit nguripake kanggo pain pil, lan populasi ing Amerika Serikat migunakaken atusan opioids didol sak donya, ana masalah saka tamba kecanduan dikenali.

Sawise sing, akses kanggo obat-obatan dadi luwih angel lan prices wungu. Resep uga wis diganti supaya tablet maneh dissolve, lan injeksi wis dadi laku sing wis efek ing bahan kimia.

Nanging, rega tambah iki sawise, wiwit liyane lan liyane heroin addicts ana ing transit, amarga, utamané ing Meksiko, iku akeh kaping luwih murah ing pasar.

Minangka bubar minangka September, Kamentrian saka health padha wakil saka kabeh Negara kanggo luwih nuduhake informasi ing tamba penyalahgunaan nyegah lan perawatan lan overdosis penyuluhan:"Ing opioid krisis ora bab ala. Sampeyan tembang urip ing kutha-kutha, deso wilayah lan suburban wilayah tengen negara,"Sekretaris health Sylvia Burrell ngandika ing patemon, lan dicritakaké dheweke nemokke karo enom tamba madat:"Dheweke ana cah wadon kapisan kanggo berkembang kecanduan kanggo ngilangaké rasa lara, sawise kang dheweke ditarik metu dheweke untu kawicaksanan, lan banjur temen maujud sing heroin iki luwih trep.Akeh opiate addicts ora nampa perawatan."Kanggo alesan iki, sampurna Obama wis, ing antarane bab liyane, akses kanggo semi-rampung produk disebut naloxone, darurat overdosis cilik nyimpen gesang, difasilitasi lan karo mayuta-yuta dolar as (kira-kira, mayuta-yuta euros). Sakabèhé, imbangan saka yuta dolar kanggo kecanduan perawatan lan nyegah kanggo nambani lan nyegah penyalahgunaan."Iki apik kanggo krungu, nanging iku ora cukup,"ngandika Kaleb Alexander,"aku wedi kita ora bakal ngurangi epidemi iki saka kecanduan manggon ing udhara nganti dodolan-massa pasar obatan sing dipunbewarakken karo goal saka ngurangi."Sadurunge sing adoh."Generasi tau krungu bab sinau sing digandhengake karo resiko Apiacea. Kita wis nemen overestimated sawijining kaluwihan lan disepelekake sawijining beboyo."Saka taun ing AS, video, kuwat diwènèhaké kanggo ngilangaké rasa lara."Laku sing saiki njupuk sawijining mbales: akeh Amerika sing opioids ngemot cocog heroin lan nyoba kanggo mlebukake.

Sing nomer akeh, lan padha wis luwih saka siji lan setengah yuta Amerika sing ketagihan kanggo heroin.

Ing sawetara kasus, iki"serangan"kanggo kurang saka dollar

Karo gati kanggo pepati saka overdosis. Kados ing sasi, dina iki obatan sing migunakaken utamané dening tengah-kelas tiyang kuilt pethak ing deso wilayah.

Lagi ngomong bab nyata epidemi.

Miturut prakiraan dening Departemen kesehatan, CDC (Pusat pangendhalian lan panyegahan penyakit), rong yuta Amerika padha ketagihan kanggo obatan ngemot opium.

Ngilangaké rasa lara resep ing telung jumlah. Sing luwih rinci. Wong mati saka overdoses, utawa kaping papat minangka akeh.

Iki komplek epidemi karo ora ana solusi gampang,"ngandika Kaleb Alexander, co-Direktur John Tengah Hopkins ing safety tamba.

Iki amarga link antarane painkiller penyalahgunaan lan heroin cedhak. Iki ora ngageti, wiwit loro-lorone sing kimia banget padha, lan amarga saka sing enggal, padha reseptor sing aktif ing otak. A sinau dening Universitas Washington (St. Louis) sing nggambaraké rai pembangunan saka heroin nggambaraké planggaran: ing Sawijining taun, ana padha biasane wong enom saka kabeh kulit werna, karo rata-rata gesang beting kanggo heroin minangka entri-tingkat opioid perawatan. Uga, nanging apa iku biasane ana putih priya lan wanita umur taun utawa kurang ing wilayah kutha, nyerat neuropharmacologist Theodore Cicero. Lan telung kwartal saka wong-wong mau padha dianggep karo salah siji obat-obatan resep, kayata tani, utawa hydrocodone ing campuran saka opiates. Iki kuat obatan padha diterbitake meh istimewa sawise surgery utawa, ing cilik saka kanker, padha diwènèhaké luwih liberal. Ing wektu sing padha, sawetara ditolak pasinaon sing sing informasi bab kasunyatan sing katergantungan ora dadi gedhe.

Mung banjur, nalika liyane lan liyane kulawargané lan kanca-kanca saka patients wiwit nguripake kanggo pain pil, lan populasi ing Amerika Serikat migunakaken atusan opioids didol sak donya, ana masalah saka tamba kecanduan dikenali.

Sawise sing, akses kanggo obat-obatan dadi luwih angel lan prices wungu. Malah resep wis diganti supaya tablet maneh dissolve lan injeksi bisa mundur - laku sing wis efek saka bahan kimia. Nanging, iki kapindho rega tambah, wiwit liyane lan liyane heroin addicts ana ing transit, amarga utamané ing Meksiko, iku akeh kaping luwih murah ing pasar. Ing sawetara kasus, iki"serangan"kanggo kurang saka dollar. Minangka bubar minangka September, Kamentrian saka health padha wakil saka kabeh Negara kanggo luwih nuduhake informasi ing tamba penyalahgunaan nyegah lan perawatan lan overdosis penyuluhan:"Ing opioid krisis ora mangerténi wates. Sing ketemu urip ing kutha-kutha, deso wilayah lan suburban wilayah tengen negara,"Sekretaris health Sylvia Burrell ngandika ing patemon lan diterangake dheweke nemokke karo enom tamba madat:"Dheweke ana cah wadon kapisan kanggo berkembang kecanduan kanggo ngilangaké rasa lara, sawise kang dheweke ditarik metu dheweke untu kawicaksanan, lan banjur temen maujud sing heroin iki luwih trep.Akeh opiate addicts ora nampa perawatan."Kanggo alesan iki, sampurna Obama kepengin, ing antarane bab liyane, akses kanggo semi-rampung produk disebut naloxone, darurat overdosis cilik nyimpen gesang, relieves lan C, mayuta-yuta dolar (bab, mayuta-yuta euros).

Ing Umum, isih yuta dolar diparengake kanggo tamba perawatan lan nyegah dimaksudaké kanggo perawatan lan nyegah saka penyalahgunaan saka wong."Iki apik kanggo krungu, nanging iku ora cukup,"ngandika Kaleb Alexander,"aku wedi kita ora bakal ngurangi epidemi iki saka kecanduan manggon ing udhara nganti dodolan-massa pasar obatan sing dipunbewarakken karo goal saka ngurangi."Sadurunge sing adoh."Generasi tau krungu bab sinau sing digandhengake karo resiko Apiacea.

Kita nemen overestimated sawijining kaluwihan lan disepelekake sawijining beboyo.".

Umum - welcome to anti-sosial jaringan-watchbox Online kanggo ndeleng kabeh film

Nanging William iku ora looking kanggo persahabatan

Cah enom Jim, kawa, Emily, Mo lan William bebarengan mutusaké kanggo mbukak chatting"Chelsea teen"kanggo wektu kangSandhi kanggo safety, kanggo pedophilia, kanggo ngilangi cah wadon saka dheweke ngalih. Pengalamane teen online kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti dheweke luwih apik, lan utamané William kabeh amarga kang seger jinis pancene disenengi iku. Kaya Jim, sing claims dadi njupuk antidepressants, knthi angel, lan William wis melu ing kang korban kang ditemokake.

Nanging sampeyan mangu-mangu iku

Panjenenganipun claims sing Jim tak bantuan saka"Los-Arep obat-Obatan,"nanging bebener iku kang ing dalan kanggo poto-karusakan. Mangkono, donya virtual lan kasunyatan miwiti kanggo campuran, kang njupuk ranyono, mbebayani takeran. Talab arep kanggo njaluk nikah, minangka piyambakipun punika Dating Leila lan wis kanggo milih antarane pengakuane lan katresnan. Klasik Hitchcock: agen Edgar Elza kudu numpes sing ora dingerteni spy. Dublin ing sawetara taun: Sethitik Christina iku akeh munggah ing gedhe mlarat. Sawise taun wong wadon enom ngasilake kanggo wong. Iku misale jek sing luwing seneng diwenehi kanggo pengamatan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan processing saka ndhuwur-mudhun pseudo-data, please priksa khusus setelan ing kita data protection center.

Komunikasi

Salah komunikasi ngarahke ing akeh liyane

Ing basis saka hubungan interpersonal komunikasi - perlu kanggo wong minangka sosial kang, kanggo cerdas kang minangka operator saka eling. Komunikasi punika proses interaksi interpersonal sing feed kabutuhan saka ubungan subjek lan ngarahke ing patemon kabutuhan ikiPeran lan kakiyatan saka komunikasi ing masyarakat modern wis saya nambah, minangka intensifikasi sacara saka ijol-ijolan informasi mundhak ing nomer saka liya technical kanggo ijol-ijolan iki.

Kajaba iku, ing nomer saka wong kang profesional kegiatan related kanggo komunikasi, ie profesi saka"wong lanang - lanang,"tipe, wis nambah. Ing psikologi, padha nandheske penting aspèk komunikasi: isi, maksud, lan tegese. Isi komunikasi informasi sing ditularaké saka siji urip kang kanggo liyane sak komunikasi.

Isi saka komunikasi manungsa punika langkung wiyar tinimbang sing saka kéwan. Wong ijol-ijolan informasi karo saben liyane, saiki kawruh donya, lan nuduhake pengalaman sing, kabisan, lan skills. Komunikasi manungsa punika multifaceted topik, lan isine warna. Tujuan komunikasi sing kanggo kang urip entitas performs jinis iki saka kegiatan.

Komunikasi langsung unik kanggo manungsa

Ing cilik saka kéwan, contone, iki bisa dadi bebaya saka bebaya.

Lan nalika lesan gol saka kéwan sing biasane sing digandhengake karo kepuasan saka biologi kabutuhan, wong liya kanggo ketemu macem-macem kabutuhan beda: sosial, budaya, kognitif, kreatif, estetis, intelektual lan moral wutah perlu, etc. Komunikasi pribadi - enkoding lan ngirim cara, Nganggo maneh lan dekoding saka informasi ditularaké ing course saka komunikasi. Informasi bisa diijolke liwat langsung kontak fisik, contone, tactile manual kontak; iku bisa kanggo ngirimaken lan ndelok informasi liwat pikiran sehat ing kadohan, contone, dening ngisi gerakan saka wong liya utawa ngrungokake akustik sinyal. Saliyane kanggo data iki saka alam mode transmisi informasi, ana mode liyane nemokke dening wong, iku basa, nulis (teks, gambar, diagram, etc.), uga kabeh limo cara technical kanggo ngrekam, ngirim lan nyimpen informasi. Manungsa komunikasi langsung lan nonverbal. Nonverbal-komunikasi tanpa nggunakake linguistik tegese, ie liwat rai ungkapan lan sadurunge nyeret; asil tactile, visual, pamirengan lan ngambu gambar saka wong liya. Komunikasi langsung digawa metu karo bantuan saka basa. Paling formulir saka nonverbal komunikasi sing alus kanggo manungsa; karo wong-wong mau, wong-wong ngupaya interaksi ing tingkat emosi, ora mung karo tanggi, nanging uga karo liyane djalmo urip. Akeh sing luwih dhuwur kéwan (contone, kethek, asu, dolphins), uga minangka manungsa, duwe kemampuan kanggo rembugan karo wong liya ora verbally. Iku wis luwih akeh ciri saka nonverbal komunikasi. Miturut L. Karpenko klasifikasi, komunikasi fungsi minangka nderek: Kontak-netepake kontak antarane komunikasi partners lan siap kanggo nampa lan ngirimaken informasi. Informasi - diwenehi informasi anyar; Driving pasukan - menehi pancingan ing kegiatan komunikasi partner, panuntun dhumateng ing tartamtu tumindak teknologi pembinaan lan sesambungan ing ngatur kagiyatan kerjasama; Nampa teknologi pangerten - cocok pemahaman saka pesen kang meaning, teknologi pangerten antarane partners; Ijol-ijolan saka emosi - kasenengan ing sisih tengen pengalaman emosi saka partner; Bangunan sesambetan - kesadaran panjenengan panggonan ing sistem peran-muter game, status, bisnis lan komunikasi liyane saka perusahaan; Pengaruh-owahan ing status saka komunikasi partners - prilaku, gagasan, panemu, pancasan, lan prekara-prekara liyané. Ana telung bales-balesan lan sesambungan aspèk ing struktur project: ) lesan - ijolan informasi antarane residents; ) interaktif - interaksi antarane anggota kru; ) receptivity - teknologi pemahaman saka partner kanggo rembugan lan nginstal software ing basis saka teknologi pangerten. Nalika kita pirembagan bab komunikasi ing komunikasi, pisanan kabeh, elinga sing proses komunikasi ing ijol-ijolan wong kang gagasan beda, gagasan, kapentingan, raos, etc.karo saben liyane. Nanging, ing lesan proses, ana ora mung gerakan saka informasi kuwi, nanging uga aktifitas saka ijol-ijolan iki kawruh. Fitur utama sing wong bisa pengaruhe saben liyane ing proses exchanging informasi. Ing proses komunikasi adhedhasar tartamtu pengusaha kegiatan, lan ijol-ijolan kawruh, gagasan, raos, etc.melu ngatur aktivitas kuwi. Ing psikologi, kita mbedakake rong jinis saka interaksi: kerjasama (collaboration) lan kompetisi (konflik). Mulane, komunikasi proses interaksi antarane wong-wong, sak kang sesambetan interpersonal sing digawe, sing dicethakaké lan kawangun.

Komunikasi melu ing ijol-ijolan pikirane, raos, lan pengalaman.

Ing proses komunikasi interpersonal, wong sadar utawa ora kelingan pengaruh negara saka pikiran, raos, pikirane lan tumindak wong liya.

Temen beda fungsi komunikasi sing faktor wigati ing upbringing saben wong minangka individu, implementasine saka gol pribadi lan pesawat saka kabutuhan sing kudu ketemu.

Komunikasi internal mekanisme kerjasama saka wong lan sumber utama saka informasi kanggo wong.

Manggon Chatting ghee Kulo lan Nightlife bocah-Bocah wadon Lan lanang

Lampu-ati chatter wis ora cara kanggo pindhah

Ngluwihi friendships lan nggawe kanca anyar ing Gee Kulo lan NightlifeSaben roman karo ewu bocah-bocah wadon Lan lanang ing Dating jaringan.

Free Online jaringan jaringan sosial paling gedhé Ing donya kanthi luwih saka yuta wong.

Nggawe profil lan nambah kanggo iku ngrembaka Kapentingan umum kaya-minded wong. Upload foto lan profil wong liya, banjur Klik ing chatting tombol kanggo ngobrol karo Wong saka pilihan.

Seneng iso lali sore karo kanca-kanca Anyar lan kenalan.

Tindakake obrolan karo seger-banyu pantai lumaku Ing Playa de Shoppe. Ing waterfront, sampeyan bakal nemokake Hailong Naga Budaya tengah. Ing wilayah saka negara ana pusat budaya, Uga minangka hiburan acara sing melu ing Free online.

carane kanggo nggawe jaringan sosial

Iki ngendi ing tingkat pisanan bakal ngrambah

Saiki, kesempatan kanggo njupuk posisi ing jaringan sosial luwih sarujuk saka tauMbayangno sing (Ya, mung padha) bisa dadi titik wiwitan kanggo Sutra utawa mark Zuckerberg saka Facebook.

Uga, sing ora bener.

Ora ala, mesthi, nanging aku wis ngeweruhi sing dadi tokoh pinunjul antarane media sosial kreator yen sampeyan ora ngidini dhewe kanggo bakal dipandu dening pengalaman taun kepungkur. Amérika automobile guru Henry Ford yen ngandika:"Gagal mung kasempatan kanggo tumindak pinter.

Senadyan kasunyatan sing iki tembung wicaksana padha isih ditrapake taun sawise iku pati, padha duwe sethitik ing umum karo media sosial. Ayo kang mung ngomong sing Mr. Renault mangerténi pancen apa-apa bab Internet. Nalika nggawe jaringan sosial karo tujuan saka dominating tokoh ing Internet, Steve jobs filsafat iki luwih oriented:"Copy guna seniman, nyolong seniman gedhe."Sing Tengen, Steve. Yen kita njupuk kabeh iki menyang akun, banjur kita bisa ngomong, yen sampeyan siyap kanggo miwiti cara saka nelukaken tepak ing jaringan sosial, ngarahke ing pengalaman saka conquerors. Aku d kaya kanggo pengin luck, nanging aku ora mikir sampeyan bakal perlu iku.

Yen sampeyan nimbang aspèk ing ngisor iki, luck sing wis diprogram. Langkah-langkah kanggo nggawe jaringan sosial: Langkah: Netepake konsep langkah pisanan menyang nggawe jaringan sosial Langkah pisanan ing nggawe sing luwih apik jaringan sosial kanggo berkembang gagasan.

Nanging sadurunge kita wiwiti kanggo entuk goal iki, kita kudu nyiapake dhéwé. Nyelehake metu saka sekolah (Universitas, dhuwur sekolah, sekolah, punapa mawon), mung minangka iku mung bakal mudhun alon. Page, master fitur sing Facebook nawakake, lan banjur sinau sawetara saka sukses jaringan sing jenis"ketemu next"lan ditolak dening wong-wong mau.

Pindhah menyang langkah kapindho. Langkah: Invent jeneng ing tataran kapindho saka nggawe jaringan saka Ana loro kemungkinan kene.

Sampeyan bisa gabungke loro kompatibel tembung (contone, Facebook). Nanging aja lali sing ing situs iki jeneng kudu cetha njlèntrèhaké sawijining waé. Ing titik iki, sampeyan bisa tenan mung watesan panjenengan penasaran. Yen sampeyan ora duwe gagasan, nyoba njupuk munggah item ing kamar lan panggolekan mau ing jeneng Yen iki cara ora bisa kanggo sampeyan, sampeyan bisa nemokake rampung guna tembung sing muni banget penting. Uga. Langkah: Nambah ibukutha resiko Langkah ing nggawe jaringan sosial Dadi ayo kang pirembagan bab duit. Pangembangan saka jaringan sosial, kang bakal nimbulaké resonansi kuwat ing masyarakat, bakal biaya kathah dhuwit, menapa malih, ana kemungkinan banget dhuwur saka"kiamat". Aja padha sumelang, supaya ana perusahaan sing spesialisasine ing sukan ibukutha sing bisa menehi dhuwit. Mangga madosi perusahaan padha lan ngatur rapat karo wong-wong sing duwe nyawa. Mung saiki kita kudu mikir bab bisnis model. Iku cantik prasaja. Amarga iku perlu.

Ing Umum, amarga investor asring karya miturut model lawas, lan sawetara wong sing menowo karo spesifik saka Internet.

Padha ngirim tarik statistik, kanggo print grafis lan alexa graphic lan malah sinau kamus dening jantung. Mungkin sampeyan kudu nggunakake istilah kaya"web"utawa"sosial"luwih asring. Iki bakal mbantu gawe uwong yakin wong sing ngerti apa sing lagi ngomong bab. Sawise ngrampungke presentation, sampeyan bisa goyangake tangan karo investor lan ngumpulake dhuwit. Tataran: hiring karyawan Sawise sampeyan njaluk pendanaan, ing bab pisanan sampeyan kudu nindakake iku miwiti. Wiwit iku saiki dijupuk amba, sampeyan bisa ora sampah wektu ing proses digunakake kanggo apa-apa. Dadi apa sing sampeyan ngrekrut? Lan saiki sisih paling apik kanca-kanca, mesthi. Cah wadon ayu saka universities. Marketing koordinator.

Wong sing main game komputer ing nawakke antarane kelas.

Ing Umum, sampeyan ngerti kerja. Dadi kelangan boss lan ora lali kanggo mbayar uga kanggo karya.

Kita padha ora apa sing kene maneh, elinga sing

Elinga yen lagi jantung saka sistem. Nyoba kanggo nggawe wong seneng - kita ora nemen remet wektu lan tansah mbayar ing wektu. Tataran: Lokasi Langkah ing nggawe jaringan sosial Iku wektu kanggo nggawe programmer bisa. Sayange, ana kaping nalika ana kang biasane gedhe lan lucu wong sampeyan bisa njaluk bebarengan karo, lan setan ora ngerti apa-apa bab program. Pracaya utawa ora, sembarang masalah bisa ditanggulangi nyedhaki gampang.

Madegé saka jaringan sosial kanggo njupuk wong liya kang gagasan lan ngganti dhewe pendekatan.

Elinga yen gedhe seniman nyolong. Wektu wis teka kanggo nyelehake kita pikiran filosofis menyang laku. Sampeyan kokwaca kode saka jaringan sosial, aplikasi dhewe logo, lan game liwat. Yen sampeyan salah siji saka wong-wong sing puguh lan ora diukur, sampeyan mung bisa nggunakake klone saka Facebook cithakan. Tataran: ngetokake website Langkah ing nggawe jaringan sosial Sawise kasil kloning favorit jaringan sosial utawa ngembangaken dhewe unik kode, iku wektu kanggo miwiti situs. Njaluk hosting, ndhaftar jeneng domain, lan miwiti ngundhuh file. Kabèh proses njupuk jam utawa loro. Kanthi cara iki, situs bisa ngawula sawetara yuta views first lan bebarengan dadi jaringan sosial - soko worth mikir bab, yen ora pisanan. Langkah: Santai lan ngenteni kanggo mediawiki Langkah ing nggawe jaringan sosial Sawise jaringan sosial wis dibukak lan mayuta-yuta kedhaftar anyar sing ditambahake saben dina, iku wektu kanggo nggawe dhuwit.

Wong arang nglawan privasi manajemen utawa iklan.

Carane kowe mikir Zuckerberg digawe milyar? Nanging, kados Zuckerberg, Sampeyan bakal duwe kanggo nggunakake kabeh jinis-jinis saka iklan pop-UPS, gendero, iklan manut kontek, lan supaya ing.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa dadi manawa website kanthi manggoni sawijining potensial.

Iku uga bakal nambah interaksi karo situs lan menehi kedhaftar kesempatan kanggo nemokake soko anyar: testing lan nyambungake sensor kanggo bobot mundhut produk. Sawise sampeyan wis nyiyapake iklan sistem, sampeyan bisa lungguhan lan nonton carane wareg kedhaftar karo real estate, nanging dhuwit ends munggah ing wallet. Langkah: Sade website Langkah digawe dening jaringan sosial - wektu saka advertisement Sawise sampeyan wis salah ngetik cukup kedhaftar lan iklan saka kabeh ndonya, sampeyan bakal paling kamungkinan ngadhepi masalah mudhun bathi. Ing jalur iki, iku penting ora kanggo gupuh - lan kanggo saiki, sing wis nunggu. Iku wektu kanggo ngedol perusahaan website sing"animates". Iki bakal cukup kaputusan angel, nanging ing kasus iku luwih apik kanggo ngedol perusahaan website, kang ing kasus iki wis buktiaken dhewe. Uga mriksa jumlah cocok saka ing paling mayuta-yuta dolar. Tataran: pensiun Sawise sampeyan wis nampa mriksa karo nomer, iku wektu kanggo ngaso. Ing nem sasi pungkasan saka karya wis angel banget kanggo sampeyan, lan saiki iku bakal becik lan becik kanggo njaluk adoh saka iku iki lan karya ing wong-wong mau.

kabeh sandi urip.

Golek Swarga ing negara tropis. Bahama, lanang, Thailand, sawise kabeh. Pilih panggonan ngendi sampeyan bisa tuku omah dening segara lan nggawe luwih avant-garde omah-omahé sing kasedhiya kanggo sampeyan. Mesthi, ora lali kanggo tuku prau lan sawetara montor. Ing tataran iki saka gesang panjenengan, sampeyan duwe masalah liyane - apa jenis mobil kanggo milih.

"Pilihan Affinities" - Wong Rasi Lintang

Fokus ing ganti sesambetan bolong kabeh pihak Melu

Johann Wolfgang von Goethe kang novel "pilihan saka relatif," fokus ing Penting wong papatIki narasi ngidini kanggo ndeleng menyang pikiran saka Peserta lan motivasi kanggo tumindak lan pikirane kanggo ngerti.

Carane mikir lan tumindak karakter utama? Ing awal saka hubungan antarane Baron Ms.

lan bojoné diterangake kanggo Charlotte.

Marang crita iki dening bab authorial narrator

Kita sumurup, yen sampeyan ana ing katresnan saka muda kanggo saben liyane. Saka sosial alangan metu pisanan, wong omah-omah loro saka wong-wong mau, nanging. Saiki, wiwit loro pasangan bojo sing almarhum, sampeyan bisa estate kanggo omah-omah lan urip kanggo Edward. Katresnan antarane loro iku Utamané ditondoi dening intim mirip. Iku geger utawa kebak passion. Iki dhasar lintang, kita sinau banget awal ngerti lan tetep gang, aturan sosial patut. Saiki, nanging, sing Ms. lan Charlotte, loro wong liya ing estate. Kanggo salah siji, iki Otto, kanca saka Edward. Panjenenganipun punika kapten, lan liwat ora fault ing alangan. kepengin kanggo wong lan supaya wong manggon ing omahé. Liyane punika penniless niece saka Charlotte kang, Ottilie. Banget rauh, Ms. lan Charlotte, atraksi gedhe kanggo tamu saka saben liyane aran. lan Ottilie nanggepi passionately kanggo mréntahaké iki. Iku isa kanggo Kiss lan Edward bisa ora ndhelikake katresnan ing ngarep saka liyane. Nalika Charlotte lan kapten wara-wara sing tresna, nanging Charlotte nuntut amarga Ehegelöbnisses waiver.

Kene iku langkah pisanan kanggo bilai.

Sampeyan bakal wis menowo kanggo sing raos, alam nggugu, supaya iku ora bakal teka mengko, kanggo bilai. Sawise lair saka Charlotte kang putra, sesambetan katon dicokot beda. Ottilie wis dijupuk ing lanang lan njupuk care saka wong. sumerep ing wong hurdle kanggo hubungan kanggo Ottilie, amarga kang rama wis saiki minangka kulawarga malah kuwat pakaryan kanggo Charlotte. Nanging, ing dhuwur pengabdian saka Edward sawetara saka katresnan kanggo Ottilie ing pati saka anak.

Kang akeh Tumindak, marang Ottilie saka divorce, mestekake wong-wong mau kanggo munggah hastily lan nervously menyang prau, lan supaya anak tiba menyang banyu.

Supaya kene iku bagéyan liya sing ndadékaké kanggo bilai.

Wektu iki, micu dening Ms.

Ing mburi Ottilie saka donya, lan utamané saka Ms. marga, kélangan urip lan mati uga. Mung Charlotte lan kapten tetep. Apa iki bisa dadi ing mburi seneng bebarengan lan njaluk nikah, ora dicethakaké ana ing novel. Marriage kapten ora ditampa utawa ditolak. Carane mikir, lan karakter utama tumindak metu saka Gothes Karya 'pilihan affinities'? Ing Video iki sampeyan bakal nemokake kabeh jawaban. Ganti Hubungan rasi lintang antarane Charlotte, Edward, Otto, lan Ottilie sing presented ing Video iki lan ing Latar mburi saka plot diterangno. A akèh nyenengake kanggo nonton.

Free Online chatting

Akeh, akeh wong-wong mau arang duwe mripat kanggo mripat

Chats kanggo Dating lan prekara-prekara liyané. Congratulate Sampeyan ana ing mundhut, amarga Free online chatting"Gendakan ing Ukraina"wis nunggu kanggo sampeyan karo impatience. Kawitan, ing tataran iki, sampeyan bakal bisa kanggo komunikasi karo nengsemake bocah-bocah wadon lan menarik lanangYen wis sareh, petung tanpa pendhaftaran iku dadi kesempatan gedhe kanggo mbangun sesambetan anyar. Karo tutugan ing gesang nyata.

Ana chatting kanggo rapat-rapat, kanggo obrolan ing Berlin, Dnepropetrovsk, Odessa. Nanging aku takon sampeyan apa atusan lanang lan bocah-bocah wadon teka kanggo kita. Anonim chatting online karo kang sampeyan ora perlu kanggo ndhaftar.

Ora ana siji bakal tau ngerti sing konco jeneng, iku ora bakal dadi salah siji blackmail utawa sabdhoning. Sampeyan tetep rampung anonim, have fun lan rembugan kanggo maksimum. Karo pilihan, supaya ing Free chatting tansah pantes kanca. Akeh biasa pengunjung ketemu katresnan kene, padha nggawa kanca-kanca anyar karo wong-wong mau. Kajaba iku, kita duwe casino online, kemampuan kanggo ngirim pesen teks kanggo nomer saka ukraina operator, lan galeri foto. Kanggo njupuk kauntungan saka macem-macem anonim Free chatting fitur, sampeyan kudu duwe positif imbangan. Sampeyan bakal nampa bonus dolar kanggo wektu ngginakaken ing Internet lan nomer pesen ditulis ing chatting. Ing tembung liyane, chatting menehi akeh kesempatan kanggo santai wektu kaya tau sadurunge. Sampeyan rembugan, ketemu wong anyar, njaluk unlimited penggalihipun dhumateng.

Katelu, sampeyan milih tema kamar

Lan virtual bonus pindhah menyang migunani kripik. Kita kedhaftar ajeg ketemu ing gesang nyata, lumaku bebarengan ing alam, ing disko, lan ing bar. Iku penake kanggo nglampahi wektu looking ing foto. Ana, ing gesang nyata, padha mung tiba mati. Sampeyan arep kanggo dadi salah siji saka wong-wong mau. Sampeyan pengin dadi bagéan saka kita gedhe, Amerika tim. Chatting Con ngajak Sampeyan kanggo milih kamar lan melu ing obrolan.

Sing tansah welcome kene.

Mung ngelingi kita sethitik rahasia:"sembarang gol lan sampeyan sing banget nyata."Wong kepengin kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab karakter, Hobby lan views, wong migunakake chatting kanggo nggoleki hubungan serius, wong wis looking kanggo sak wentoro hobi.




iklan free kanggo ketemu wong kenalan wong video video chatting roulette online live stream bocah-bocah wadon jinis Free watch video video chatting kamar Free bocah-bocah wadon online free video chats online tanpa registrasi chatting roulette girl online for free sarjana ing Omegle