Ana jero bebener sing everyone kudu ngerti babagan HuffPost Italia

Supaya iku: Wanita ninggalake wong-wong padha tresna

Minangka konsultan apa karo wong-wong lan wanita ing kahanan krisis ing sesambetan, aku ora bisa bantuan sandi klien, ana akeh alasan kanggo nglangi kanggo mburi weddingSenajan akeh kahanan sing komplek, ana jero bebener sing everyone kudu ngerti. Nanging iku bener. Padha klumpukne kabeh sing cadangan saka wani lan energi lan ninggalake. Wanita ninggalake wong karo kang padha duwe anak, omah-omahé lan urip bebarengan. Wanita ninggalake kanggo akeh alasan, nanging ana siji alesan sing utamané angker kula. Apa wong kudu ngerti: karya, muter Golf, main game, nonton TV, iwak. Wong-wong iki ora ala. Padha apik bapa. Ndhukung kulawargané. Aku cantik, madu. Nanging njupuk bojoné kanggo diwenehake.

Wanita ing kantor ngomong carane akeh"Wong bisa teka munggah lan nggawe kula siro ing sikil saka bojoku, sing secara harfiah pangatusan metu."Kadhangkala iki jaminan ndadekake wong-wong mau wedi.

Kadhangkala padha nangis. Wong - aku ora ngandika iku nengen utawa salah. Aku pitutur marang kowe apa aku ndeleng. Sampeyan bisa dadi duka, babras, utawa upset sing arep.

Panjenengan bojo ora properti.

Dheweke durung ngedol sampeyan nyawa dheweke. Sampeyan kudu entuk dhuwit. Dina sawise dina, wayahe sawise wayahe. Sampeyan bisa menang wong wadon mung dening ngarsane, dening pasukan urip. Dheweke kudu aran iku. Aku arep kanggo pirembagan bab apa sing sehen dheweke, lan aku arep kanggo krungu sampeyan pirembagan.

Non-sugeh papan reklame.

Temtunipun ora setan pengacara kang game.

Sampeyan pengin kula kanggo krungu wong-wong mau.

Aku ora arep Tentoni utawa cepet jinis dadi absen.

Aku arep kanggo krungu passion.

Aku kaya kanggo krungu passion. Sampeyan bisa nuduhake iku. Panjenengan dhewe.

Iku ngilangi jantung kanggo bêsik

Iki paling atraktif property sampeyan duwe. Yen sampeyan ilang, banjur apa? Ngendi durung piyambakipun pindhah? Aku golek njaba kanggo golek panjenengan passion. Yen sampeyan duwe passion, sampeyan kudu tau katutup, supaya sampeyan manggon karo kaping. Yen sampeyan mikir sing sampurna saiki karo bojoné, nyoba kanggo ngrungokake kanggo dheweke. Karo pikirane bab papan. Pay manungsa waé. Nalika katon ing iku: carane akeh sampeyan kowe ndeleng? Listen maneh, katon intensely. Kenalan karo wong-wong mau. Katon, tetep maneh saka biasanipun, maneh saka sampeyan kaya. Nalika wong nyuwun sampeyan apa sing dilakoni, marang wong,"aku looking nang sampeyan."Aku arep kanggo katon nang. Aku penasaran kanggo ngerti sing sing. Sawise kabeh taun iki, aku arep ngerti saben dina anew. Nanging mung marang kula yen sampeyan sampeyan pancene apa ngomong, yen sampeyan ngerti iku bener. Tutul karo kabeh manungsa waé. Pisanan njupuk iku, aran koyo tangan. Priksa manawa sampeyan lagi nggawe acak kontak. Apa mengkono ing awak. Apa sampeyan aran. Katon ing bocah-bocah, ing raos lan sensations. (Kang kadhangkala dadi kesadaran), miwiti karo apa sing aran, saben wayahe. Nanging sampeyan lagi sibuk. Môngka sampeyan ora duwe wektu. Ora malah limang menit. Limang menit saben dina. Sampeyan bakal bisa kanggo nandur modal wektu iki. Aku ora ngomong bab pemborosan, nedha bengi utawa manca bengi metu (senadyan sing uga gedhe). Aku ngomong bab limang menit dina, sampeyan lagi wong wadon sing devotes dhéwé kanggo dheweke sambungan urip. Kanggo dadi mbukak kanggo ngrungokake lan ndeleng tanpa menehi kritik. Yen sampeyan apa sing.

Aku bakal nang sampeyan sing sampeyan wis mung diwiwiti sawise lan sampeyan ora arep kanggo mungkasi.

Hakim Schoenferber certified Hakomi terapi, siji - on-siji penyuluhan, penyuluhan marriage, kepelatihan lan bimbingan kanggo individu lan pasangan ing masalah sing nggawe, nggawe, utawa break munggah hubungan.

Ketemu dening telpon lan Skype ing saindhenging donya.

Alamat Email kanggo klien panjalukan informasi paket.

Ing Huffington Post dhiskusi platform kanggo kabeh persepektif. Yen politik utawa sosial diskusi sing aktif, panggenan yen sampeyan arep kanggo ngirim idea kanggo blog kita tim.

Nampa paling penting artikel blog lan pesen saben dina liwat email.

Newsletter, individu isi, lan iklan.

Free diklasifikasikaké iklan tanpa pendhaftaran

Acara lan kedadean ing Berlin lan kutha-kutha jerman liyane

Wong kene iku cepet lan gampang kanggo kurban utawa nemokake produk utawa layananPilihan ageng saka menarik lan usulan-usulan cocog, uga macem-macem gedhe topik - kanggo katon lan kurban, tuku lan ngedol, rent lan owah-owahan, kanggo menehi hadiah lan akeh liyane.

Warta Jerman ing basa jerman.

kanggo nyedhiyani kabar lan informasi ing pancen wangun murni.

Ora prakiraan mung warta.

Sampeyan bisa mbentuk sikap kanggo kabar, editors ana ing dalan seeks kanggo nemtokke ing nonton saka mratelakake panemume.

Nggunakake sembarang bahan dikirim ing website

Ing wektu sing padha, kita tansah seneng nalika Sampeyan ninggalake komentar ing warta diterbitake lan melu partisipasi ing diskusi. dileksanakake mung kanthi idin saka hak nduwèni lan tundhuk kanggo masang link kanggo sumber. Kabeh hak-hak kanggo bahan diterbitake ing situs sing dilindhungi ing jerman hukum. Domain jeneng pemilik: Perusahaan: operator Certificate pendhaftaran Alamat.




video profil Free matesi video chatting karo bocah-bocah wadon partner wanita video chatting tanpa pendhaftaran karo bocah-bocah wadon video online chatting kamar Free Free tanpa pendhaftaran karo foto jinis gendakan nikah kepengin kanggo ketemu dating site gratis carane kanggo ketemu cah wadon