Carane aku bisa tanggal bocah-bocah wadon (Katresnan)

Aku bakal seneng banget migunani saran bab jawaban

Aku wis wis ing Cah wadon ing katresnan kanggo bab minggu, lan aku ngene tresna kanggo ketemu sampeyan, nanging aku ora ngerti caraneAku ndeleng iku saben dina nalika aku njupuk bis kanggo sekolah. Sampeyan njaluk ing bis ing padha mungkasi kaya kula lan njaluk mati ing padha mungkasi kula. Kang nekani sekolah cedhak sekolah, lan aku kadang ndeleng wong sak ngilangi. Aku kaya ngerti, nanging aku ora ngerti carane nangani iku tanpa nggawe gemblung aku lan nggawe iku agresif lan wedhi. Supaya supaya padha ora lali sing lagi biasane karo kanca-kanca saka sekolah driving. Sampeyan bisa please njawab pitakonan iki utawa nggawe sawetara saran kaya Aku sing gedhe-gedhe sing duwe kanggo nambani. Pindhah ing ing esuk lan mung takon, nanging saiki nalika bis wis nunggu. Sawise sampeyan wis ngalahake pêpalang iki, sampeyan kudu ngalahake pêpalang pisanan. Sawisé iku, sampeyan thank dheweke lan banjur sampeyan bisa takon pitakonan, nanging mung ing maringaken, nalika sekolah wiwit utawa sampeyan pindhah menyang Sekolah, sampeyan mung takon carane apa-apa kedaden, lan sing nalika sampeyan ndeleng dina sabanjuré, sampeyan mung ngomong Hello nalika sampeyan katon ing dheweke lan supaya sampeyan bakal wis ngerti. gabung ing diskusi.

uga nonton lan telpon seluler, lan iki kudu dadi rudely nyatet.

(Aku ing kahanan sing padha) ana m gen bocah-bocah wadon, yen iku cute, banjur pindhah menyang dheweke, ing sampurna mripat, ngendi, piyambak utawa ngajak kanca-kanca karo swasana ati apik, mung ngomong Hello lan eseman minangka akeh gula minangka bisa. ora, aku mikir iku bodho. Paling kamungkinan amarga saka bis sambungan, padha sekolah, utawa misuwur guru. Sampeyan nulis kula math ing esuk, lan aku emg kaya iku. seneng - sampeyan uga sok-sok. Aku becik welcome sampeyan ing bis lan takon bab iku gampang, carane sing dilakoni lan bab anyar dina. Tetep kalem lan anteng lan mung eseman apik. Apa iki kaping pirang-pirang, lan banjur nyoba kanggo njagong konco utawa sabanjuré kanggo dheweke. Banjur sampeyan bisa kanthi gampang ketik diskusi. Kanggo bab sawetara sasi saiki, cah ayu wis mbuwang kabeh minggu ing bis padha karo kula. Dheweke s bab sawetara taun luwih enom saka kula, lan dheweke bakal njaluk mati ing padha mungkasi lan salib sandi path. Dheweke wis kanca-kanca sing lelungan lan asring ngunjungi dheweke. Salah siji saka wong-wong mau urip ing jejere kula. Aku iki mestine kanggo njaluk iki, paket. Aku ora ngerti carane cah wadon nemu panas lan dadi liyane sekolah. Nalika sampeyan lagi ing bis, teka lan katon ing kula. Saiki aku pengin ngerti carane aku ngerti soko ing aku yen dheweke kepengin. Lan carane sampeyan bisa hubungi dheweke? Putri wis sawetara dina sadurunge bojoku lan aku njaluk nikah. Dheweke wis akeh taun lawas. A pesen sing kita padha banget cingak lan padha reacted violently. Aku wis tansah sijine iku mati kanggo banget feminin lan normal wong wadon enom. Nanging, aku wis tipis risak. Bojoku duka banget. Temenan, kang wis reaksi sing beda, kang mbadek apa kang kudu nangis. We are a kulawarga agama, nanging bojoku lan aku ngejarke homoseksual anggere iku ora kita langsung bal. Karo kita putri, sijine munggah karo kita: ora, nanging amarga iku karo liyane gesang kita, aku ora setuju. Aku takon wong carane akeh sing padha maca, komentar ing homophobia, etc. kanggo nyimpen dhuwit.

Yen sampeyan wis duwe saben dina, sampeyan bakal weruh

Supaya padha ora bakal teka kanggo kita, utawa kanggo kita putri, kanggo bantuan kita. Saiki kanggo sandi nyata pitakonan: bojoku lan aku kabeh setuju sing kita putri ora ndhukung gaya urip lan wis boten apa karo iku, lan kita arep kanggo takon dheweke kanggo ninggalake. Sampeyan duwe, kita wis sinau, cah wadon, lan dheweke wis pantes dadi apik banget, amarga kita pracaya sing dheweke wis cukup saged ngadeg ing dheweke dhewe loro kaki. Nanging wiwit kita lagi dadi becik kita arep kanggo mulang dheweke sing, carane aku peduli bab dheweke banget emosi output. Pitakonan saiki: carane? Kita bisa ngomong sing.

Uga, everyone, kalebu kita paling enom putri, kudu nerangake iki.

Senadyan prabédan umur, anak-anakku duwe hubungan sing cedhak. Patut, iku bakal angel kanggo dheweke ngerti apa kita lagi dilakoni iki. Dheweke sanget tresnani saka dheweke adhine lan mbokmenawa bakal dadi angel banget kanggo ketemu dheweke. Kita saestu perlu kanggo nerangake iki. Utamané wiwit dheweke dadi enom. Aku kaya kanggo wigati sepisan maneh sing kita pancasan, kang padha karo sing kita putri, sing tetep, lan kabeh komentar kene ora owah-owahan apa-apa. Aku mung arep takon kanggo saran, amarga kita kabeh duwe conto kita wadon. Aku ngucapke matur nuwun banget kanggo kabeh iki, ing advance. Aku kadang ndeleng cah wadon ing esuk, iki uga pisanan mandeg - sampeyan ndeleng banget lan uga arep njawab, kaya iki. Page, mungkasi min - wong liya. Amarga iku nyenengake kanggo nganggo nalika kabeh lagi direkam. Au Erdem tansah nerangake ing menit pungkasan, supaya ana bakal dadi wektu kanggo ngobrol nalika nunggu banget sethitik wektu. Kabeh sing kiwa iku ing bis. Nanging banjur sampeyan krungu wong liyane, lan aku ora ngerti apa ngomong. Hello, carane aku bisa diajak aneh cah wadon ing bis, sepur supaya aku lunga saben esuk karo bis padha lan tansah nggawa munggah cah wadon ayu. Kadhangkala kita tutul kita mata lan kerep ndeleng sing wektu iku mlaku metu (dina iki ana maneh), sampeyan bisa tansah pindhah menyang stasiun bis, minangka aku, lan banjur lumaku menyang stasiun sepur. Aku kaya kanggo duwe wektu kanggo njawab lan takon kanggo nomer dheweke utawa kaya sing, nanging aku ora ngerti carane. Wong, aku isin banget.

Kanggo sawetara wektu aku wis cah wadon ing stasiun bis sing asring kapandeng ing kula malah sak obrolan telpon.

Supaya aku arep kanggo apa iku saiki, eseman, lan banjur mréntahaké.

Pitakonan saiki: carane aku bisa nggawe alamat, apa topik, lan sapiturute, nanging diskusi ngirim ora njupuk panggonan miturut Protokol saka game, amarga bis biasane pungkasan, lan rute kita sing njupuk (sampeyan metu ing ngajeng kula), njupuk bab menit nganti sampeyan metu.

Iku bakal bisa kanggo kula kanggo bantuan sanalika bisa, ing hindsight, amarga ing minggu sekolah kanggo kita diwiwiti lan kita lagi bali ing bis mandeg Hey everyone, iki nuduhake carane akeh cah wadon ing bis karo kula sandi S-Bahn lan racing. Ing sawetara stasiun iku mundhak mengko saka aku. Kita njaluk mati ing padha mungkasi. Aku kudu njawab, aku mung ora ngerti carane. Padha uga nyedhiyani headphone. Supaya iku cukup bisa sing donya njaba wis sepi dhewe. Lan kadhangkala sing katon sedhih utawa nandhang sungkowo. Kang isih misale jek banget becik kanggo kula. Kita wis ora ngandika kanggo liyane durung.

Nalika aku ngandika, aku kaya kanggo menehi munggah lan sok-sok njupuk dhewe menyang film, etc.

Nanging aku isih cantik isin liwat taun nalika nerangake kanggo bocah-bocah wadon. Nanging digunakake, aku banget manteb ing ati ing aku. Sampeyan duwe saran.

Matur nuwun ing advance kanggo masak piece saka dhewe ing cah wadon cute saka sekolah.

Ayo dadi pindhah. Kelas, taun ngisor kula. Aku kerep ndeleng dheweke piyambak ing bis mandeg ing sekolah lan Aku aran nggoleki yen aku ketik alamat mung sapisan. Akeh iku bisa kelakon. Salah siji aku kaya iku lan iku menarik, utawa aku ora. Aku uga ngerti sing iku mung busier desa, kang bakal praktis. Iku paling apik kanggo nguripake tengen sawise sekolah utawa ing roadway, utawa sadurungé ing cilik saka Facebook lan cover letter. Kang ing cara aneh, utawa. aku wis krungu yen sampeyan tegese akèh kanggo wong sing mikiraken akèh, iku tegese akèh kanggo wong sing mikiraken. Kang bisa tenan appreciate iku. ora klebu nalar lan ora klebu nalar kahanan karo komplotan.

Matur nuwun ing advance kanggo hiu kang jawaban.

Aku arep saiki, ing mangsa, malah ing bis sekolah. Ing bis mandeg, aku meh tansah njaluk Suse bocah-bocah Wadon, nanging ora saka sekolah. Aku ngerti bab kanca-kanca, dheweke jeneng, lan carane lawas sampeyan. Kadhangkala nalika aku katon ing dhewe ing bis, aku katon ing dhewe ing wayahe, lan banjur langsung nguripake adoh. Carane bisa aku menehi munggah? Hello, aku Lawas taun lan aku weruh cah wadon ayu umur kula saben dina, ana tansah bis bis mandeg rising ing ngajeng kula. Aku kaya kanggo ketemu pasuryan kanggo ngadhepi lan ngerti, nanging aku wedi saka basket, utawa aku katon bodho, utawa, ing mangsa, wong ing bis, amarga karo akèh saka pengangkutan ing kontak Carane aku bisa pick munggah lan yen PS aku isin banget ing kasunyatan: Hello lanang aku M lan aku ndeleng meh saben dina cah wadon ing metro mungkasi aku golek umum s lan kepengin kanggo melu. Sayange, aku ora duwe kapercayan, ora. Aku ora ngerti carane, carane kanggo miwiti apa aku kang marang, lan aku duwe babagan menit saka wektu kanggo nindakake iku, amarga bis banjur sampeyan bisa menehi kula tips ing carane aku bisa, sampeyan bisa njelasno, etc. thanks in Advance aku: putih wigati iku ora carane aku bisa netepake. Hello: cah wadon sing kepengin kanggo ngerti, nanging sakperangan alesan aku ora bisa pirembagan dina iki. Kanggo informasi, kita terus numpak bis padha lan pindhah nganti padha stasiun minangka kula. Uga, saiki sing iku akhir minggu lan aku ora weruh wong-wong mau, aku panginten iku bisa dadi"Ya"ing pambuko email ing Facebook, amarga aku ngerti apa iku disebut.

This is a idea apik.

Sabanjure kanggo kula (ing dhuwur sekolah) urip cah wadon ayu sing aku kadang ndeleng ing esuk ing cara kanggo bis, supaya terus ing negara padha minangka sampeyan. Aku kaya kanggo njawab, nanging carane? Saben esuk sadurunge sekolah, lan sok-sok malah sawise sekolah, aku weruh cah wadon ing bis sing aku golek ayu banget. Nanging aku ora ngerti carane nangani iku ing bis, amarga wong-wong sing lungguh ing bis. Ana isih masalah, lan malah nalika iku mengkono kanggo"kanca-Kanca ing bis", iku malah harder kanggo kula kanggo pirembagan.

Mangga ngomong apa sampeyan bisa nindakake, lan apa sing bakal aku pitutur marang dheweke? Matur nuwun, aku iki mung mikir sing gusti Allah wis egoist.

Sampeyan ndeleng, ing sandi mratelakake panemume, iki dudu donya, iku alon-alon decaying, lan wong-wong sing eksploitasi liyane wong liyane lan liyane.

Sampeyan ndeleng, mung amarga dheweke ora pikiran. Hello, kula pacar bubar takon kula yen aku duwe jinis tape sing kepengin kanggo nggawe. Aku mung ora ngerti persis apa iku sing aku duwe ana apa-apa ing Internet kanggo mung tingkat ing film. Hei, I have a cah wadon ing bis a saperangan saka kaping ing esuk saka bis padha mungkasi nalika dheweke kiwa kula. Aku nggoleki dheweke banget menarik lan dheweke seneng kanggo ketemu dheweke. Saiki aku panginten aku kudu ngresiki munggah, lan wektu sabanjure aku bakal pirembagan luwih apik yen kita loro-lorone metu, lan aku wanted kanggo takon yen aku bisa nindakake iku: Hello, kula lan aku lunga saben esuk ing bis sekolah lan aku weruh ing bis saben dina Sagittarius girl uga aku isin lan ora ngerti carane akeh sing tresna kula.




Free kanggo hubungan serius carane kanggo ketemu cah wadon online chatting roulette Free video chats online karo bocah-bocah wadon Free online web video Free online video chatting ladies free video chatting Free tanpa registrasi kanggo njaluk kenalan karo wong Dating karo nomer telpon